INNA, concert incendiar la Hard Rock Cafe Bucharest

Miercuri, 13 martie 2019, Inna a susținut un show excepțional la Hard Rock Cafe Bucharest. Așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani, se pare că localul din zona de nord a Capitalei rămâne preferatul artistei când vine vorba de România. În fiecare an Inna revine la Hard Rock Cafe pentru a-și încânta atât fanii români, cât și pe cei din întreaga lume, care nu au ezitat nici de această dată să vină în București doar pentru a o admira pe artistă pe scenă.

FB_IMG_1552582157965.jpg

Inna a mai susținut un concert remarcabil în București și anul trecut, pe 1 septembrie 2018, cu ocazia împliniri a doi ani de Park Lake, însă atunci show-ul s-a ținut într-un centru comercial, iar intrarea a fost liberă.

FB_IMG_1552644361866.jpg

Pentru a avea acces la concertul de la Hard Rock Cafe, au fost puse la dispoziție două categorii de bilete: cu loc la masă sau fără loc la masă, în fața scenei, pe ringul de dans. Biletele au pornit de la prețul de 69 lei și au putut fi achiziționate online încă din luna ianuarie.

IMG_20190314_013010_203.jpg

Spectacolul a început în jurul orei 22 și a durat o oră. Inna a cântat 14 piese, fiind însoțită de band-ul său. În deschidere, de la ora 21:30 a cântat Mark Stam. Acesta a interpretat 3 piese, intitulate:”Doar noi”, „Vina mea” și „Impar”, iar apoi a lăsat-o pe Inna să se „dezlănțuie” în fața spectatorilor.

FB_IMG_1552582191202

Solista a dorit să deschidă show-ul cu un cover de la Laura Stoica, interpretând o piesă în limba română, intitulată „Mai frumoasă”. Artista a ținut să explice fanilor de ce a ales să cânte o piesă care nu îi aparține.

INNA: „Vă mulțumesc că ați venit și în seara asta și dacă vă întrebați de ce am început cu o piesă care nu este a mea, vreau să vă spun cu mândrie că îmi place și dacă ar trebui să o fac de o mie de ori, aș face-o. Laura Stoica este cântăreața mea preferată din România, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai talentate.”

FB_IMG_1552593049232.jpg

Apoi, artista a continuat concertul interpretând melodia „Cum ar fi”, moment în care a decis să rupă barierele dintre ea și fani și să coboare pe ringul de dans pentru a cânta alături de ei. Momentul a fost unul foarte emoționant, fanii având ocazia să fie mult mai apropiați de Inna. Spectacolul a continuat cu piesele: „Strigă”; „Ruleta”; „INNDIA”; „Gimme, gimme”; „Nirvana”; „Havana” și „POHUI”.

FB_IMG_1552593038297.jpg

Într-un moment al show-ului, Inna a făcut o aluzie la problema întâmpinată cu Facebook și Instagram chiar în acea zi și a explicat cât de esențial este să ne trăim viața fără mijloacele de socializare.

INNA: ” În seara asta nu am mai stat pe instagram, am înțeles că nu merge iar eu nici nu am știut. Nici măcar nu l-am deschis. Dar am un mesaj pentru toți tinerii . Există o viață foarte ireală care se numește Facebook, care se numește Instagram, care se numește Twitter. Eu în copilăria mea nu am trăit cu acestea și am fost fericită. Așa că v-aș ruga de fiecare dată când vă aduceți aminte de concertul acesta, să mai lăsați puțin instagramul, să vorbiți unii cu alții pentru că Instagram-ul nu este real, nimic din ce se întâmplă acolo nu e real. Perfecțiunea nu este reală, nimeni nu-i perfect.”

FB_IMG_1552582116551.jpg

După piesa „Pentru că ” Inna a ținut să facă un anunț important pentru fani.

INNA: Vreau să vă spun, să împărtășesc cu voi cea mai frumoasă perioadă din viața mea în care am început să-mi compun muzică singură. Mi se împlinește visul de a face muzică pentru voi, de a vă face fericiți pentru că asta îmi doresc eu. Eu nu-mi doresc să fiu vedetă, nu ăsta este scopul meu în viață.”

FB_IMG_1552644372736

Aceasta a cântat o parte din piesele de pe albumul „Yo”, compus în întregime de ea.Melodiile „RA”; „Iguana”; „Sí, Mama” au răsunat pe scena Hard Rock Cafe. Seara a fost încheiată cu piesa „Tu manera”.

FB_IMG_1552593028233.jpg

Surprinzător, pe lângă fanii români ai cântăreței, au venit și oameni din întreaga lume. La începutul spectacolului, cântăreața a primit un buchet de flori de la un fan care venise tocmai din Japonia pentru a o asculta pe solistă.

FB_IMG_1552644330106

Să ne reamintim că INNA este prima solistă din Europa ce a depășit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de aproape 10 ani, INNA a primit doua distincții MTV Europe Music Awards și peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards. Anul acesta, în februarie 2019 INNA a participat pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro, la Miami. Artista a fost invitată să prezinte premiul “Revelația anului” la acest eveniment împreună cu Pedro Moreno și El Bebeto.

IMG_20190314_112948_019

Pe 16 aprilie INNA promite un alt show de excepție, alături de Irina Rimes și Nicoleta Nucă. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului iar biletele pot fi achiziționate și online.

Întreg show-ul Innei la HARD ROCK CAFE poate fi urmărit aici.

Articol realizat de: Alexandra Putanu

Categorii Concerte
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close