Interviu Diana Bianca: „Cheia succesului este, ca în orice, încrederea și perseverența.”

Frumoasa Diana Bianca, o personalitate remarcabilă a showbiz-ului românesc, a acceptat invitația colegei noastre, Alexandra Putanu de a ne dezvălui cum poți atinge reușitele în viață. Pentru a afla care sunt secretele unei femei de succes, vă invităm să citiți interviul de mai jos acordat de Diana pentru Revista Babilon.

poza coperta

Alexandra Putanu:Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

Diana Bianca: Cea mai mare realizare este aceea că am devenit un om așa cum mi-am dorit. Și nu vorbim de statut, de bunuri sau de partea fizică. Eu sunt mândră că am reușit să îmi mențin calități cum ar fi compasiunea, empatia față de cei mai puțin fericiți ca mine, bunătatea și modestia. Cred că asta este adevărată mea realizare.

Alexandra Putanu: Dacă viața ta ar fi un film, cu ce personaj te-ai identifica ?

Diana Bianca: Viața mea poate fi, cu adevărat, subiect de film. Am avut lecții peste lecții de învățat, pe unele le știu, la altele încă mai lucrez. Nu știu, ca personaj, cu cine m-aș putea identifica. Poate cu “Alice în Țara Minunilor”, pentru că în orice vizuina de iepure poți aflz adevăruri la care nu te așteptai. Și doar atunci când cazi, în mod neașteptat, din zona ta de confort, înveți. Atunci creșți. Învățăm din perioadele proaste din viață noastră și nu din cele bune. Și așa a fost și la mine.

3.JPG

Alexandra Putanu: Care este cheia succesului pentru o femeie atât de frumoasă, că tine?

Dianca Bianca: Mulțumesc pentru aprecieri, deși, la modul cel mai sincer, eu nu mă consider “atât de frumoasă”. Probabil că sunt cel mai mare critic al meu, de fapt. Cheia succesului este, ca în orice, încrederea și perseverența. Orice lucru în care crezi, se poate realiza. Important este să nu te îndoieșți nicio clipă de reușită.

Alexandra Putanu: Te consideri o femeie perfectă? Dacă nu, ce ai dori să schimbi la tine?

Diana Bianca: Nu, nici pe departe nu mă consider perfectă. Cum spuneam, sunt cel mai mare critic al meu. Sunt om, fac greșeli, am momente în care aleg eronat. Important este însă, faptul că îmi văd greșelile. Mi le recunosc, mi le asum și, cel mai important, încerc să mi le îndrept.

Alexandra Putanu: Ai regrete în viață?

Diana Bianca: Am nostalgii, nu regrete. Dacă la un moment dat am ales greșit sau am pierdut, înseamnă că am avut nevoie de acea “drama” ca să învăț ceva. Nu trebuie să trăim cu regrete. Viața este un miracol, așa cum e ea – un amalgam de bine și rău. Trebuie să ne bucurăm de ea, să o trăim așa cum putem noi- dar fără regrete.

Alexandra Putanu: Cât de des vorbeșți cu familia?

Diana Bianca: Familia este foarte importantă pentru mine, este un fel de centru al universului meu. Vorbesc zilnic, le povestesc toate întâmplările mele de peste zi, le cer sfatul, am cui să mă plâng atunci când mă doare și știu că am cu adevărat cui împărtăși bucuriile mele. Fără riscul de a fi judecată vreodată. Asta te face să te simți cu adevărat iubită.

Alexandra Putanu:Dacă ți s-ar propune o colaborare în televiziune, ce rol ți s-ar potrivi cel mai bine și la ce post de televiziune te vezi strălucind?

Diana Bianca: Nu știu dacă aș putea alege una, acum. Nu a fost domeniul meu, dar cu siguranță că m-aș descurca, dacă ar fi cazul, vreodată. Evident, că în orice, trebuie să te potrivești locului. Așa că mereu aș alege unul în care să mă simt confortabil, în care să pot fi eu.

2.JPG

Alexandra Putanu: Care a fost marele tău vis în copilărie?

Diana Bianca: Marele meu vis a fost să pot ajuta animalele. Și cum visele din copilărie îți marchează viața de adult, acum am mulți căței adunați de pe străzi, pisici… Am găsit pentru fiecare o variantă, așa încât să aibă o viață de care să se bucure. Să nu fie loviți, să nu știe ce este foamea… Mereu m-a durut durerea lor. Sunt niște ființe fără apărare, abuzate și de cele mai multe ori, lipsite total de iubirea noastră, a oamenilor. Și tot din compasiune pentru suferință lor inutilă, de 12 ani eu nu mănânc carne. Și sunt fericită cu alegerile acestea ale mele.

Alexandra Putanu: Cât de mult te-au ajutat studiile în construirea personalității pe care o ai azi?

Diana Bianca: Cred că m-au ajutat foarte mult. Am terminat Facultatea de Psihologie, ceea ce m-a făcut să înțeleg într-o altă manieră lumea și, mai ales, oamenii din jurul meu. Am înțeles de ce uneori oamenii sunt răi, agresivi, invidioși. Am învățat să îi iert și să îi ajut, pentru că în noi toți există o rana. Una vindecată sau nu. “Poți vindeca oamenii, iubindu-i.” Exact așa este.

5.JPG

Alexandra Putanu: Ce sfaturi de beauty ne-ai putea da?

Diana Bianca: Ca sfaturi de beauty, la modul general, putem puncta câteva “reguli de aur”. Cum ar fi, niciodată, oricât de obosite am fi, să nu ne culcăm fără a ne demachia. Să ne rupem câteva minute pe zi pentru noi, să ne curățăm tenul cu un scrub (care poate fi făcut și în casă), să ne aplicăm o crema pe față seara și dimineața. Să facem puțină mișcare, chiar si acasă, dacă nu reușim să ajungem la sală. După dus, să ne aplicăm pe corp o crema hidratanta, pentru a avea o piele minunată fără prea mare efort. Toate aceste lucruri aparent mici, pot face minuni, dacă sunt respectate.

Alexandra Putanu: Care este povestea care te-a făcut să devii o adevărată vedetă a showbiz-ului românesc?

Diana Bianca: Nu cred că sunt o chiar o vedetă.(râde). Dar mi-ar plăcea să știu că partea frumoasă, partea bună din mine poate influența alte persoane. Eu am evoluat, bazându-mă mult pe încredere, optimism. Pe ideea că oamenii sunt buni. Că și atunci când se poartă urat cu tine, o fac pentru ca au de vindecat ceva. Cu toții avem. Așa că haideți să trăim frumos, haideți să vedem totul ca pe un miracol, iar viață noastră asta va deveni. O magie.

4.JPG

Interviu realizat de: Alexandra Putanu

Publicat în Presă și Televiziune

Revista Babilon

Categorii Presă
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close