Lavinia Stoica: ” Teatrul pentru mine este viața mea, lumea mea și jumătatea mea!”

După ce a părăsit rolul Sofiei din sitcom-ul de succes de la Prima TV, Lavinia Stoica a acceptat invitația Alexandrei Putanu de a ne dezvălui ce a însemnat pentru ea serialul „Trăsniții”, dar și de a ne povesti cum și-a descoperit marea pasiune pentru actorie. Pentru a afla de ce Lavinia a ales să părăsească televiziunea pentru a se dedica în totalitate teatrului, vă invităm să citiți interviul de mai jos, acordat în exclusivitate de către aceasta pentru Babilon TV.

Alexandra Putanu: Ce reprezintă teatrul pentru tine?

Lavinia Stoica: Teatrul pentru mine este sfânt! Este viața mea, lumea mea, jumătatea mea și aș putea continua.

Alexandra Putanu: Alături de Constantin Zamfirescu și Cătălin Marin ați luat decizia din toamna anului trecut să nu vă mai alăturați serialului de comedie ” Trăsniții”. Care a fost motivul pentru care ai ales să părăsești acest proiect?

Lavinia Stoica: Am ales să părăsim proiectul anterior pentru că ne-am dorit altceva, să ieșim din zona de confort și să facem altceva.

Alexandra Putanu: Îți este dor de atmosfera din ” Trăsniții”?

Lavinia Stoica: „Trăsniții” a fost o perioadă superbă a vieții mele. Au fost 9 ani frumoși în care m-am maturizat, am crescut iubind ceea ce fac. Dar în viață există etape care trec și întotdeauna trebuie să fii pregătit pentru ceea ce urmează și să fii deschis la schimbări și noi oportunități, numai așa evoluezi.

Alexandra Putanu: Îți mai amintești care a fost povestea care te-a adus în acest serial de comedie?

Lavinia Stoica: Am intrat în serial în urma unui casting. Am jucat un rol episodic, le-a plăcut de mine și mi-au propus colaborarea.

Alexandra Putanu: Dacă s-ar ivi oportunitatea de a te întoarce în ” Trăsniții”, ai accepta-o ?

Lavinia Stoica: Sinceră să fiu nu m-aș mai întoarce tocmai pentru că este o perioadă încheiată, acum am alte proiecte.

Alexandra Putanu: Care este cea mai frumoasă amintire trăită pe platourile de filmare?

Lavinia Stoica: Ooo…am multe amintiri frumoase, nu aș putea să aleg una. A fost o perioadă frumoasă a vieții mele, unde am întâlnit oameni minunați, oameni care îmi sunt alături și acum și alături de care încă trăiesc clipe minunate. Am legat prietenii pe viață.

Alexandra Putanu: ” Trăsniții” este primul sitcom din lume care a intrat în Cartea Recordurilor pentru numărul de sezoane atinse. Care consideri că a fost cheia succesului pentru un astfel de serial?

Lavinia Stoica: Cheia succesului pentru orice fel de proiect este seriozitatea, perseverența, respectul față de ceea ce faci și pasiunea pe care o pui în acel proiect. Numai așa poți face lucruri mărețe!

Alexandra Putanu: Dacă nu te-ai fi născut cu acest talent, ți-ar fi plăcut să fii…

Lavinia Stoica: Dacă nu aș fi fost actriță, cu siguranță aș fi fost psiholog.

Alexandra Putanu: În prezent ai depășit 15K de urmăritori pe Instagram. Ce consideri că ai tu, de reușești să atragi și să inspiri atâția oameni?

Lavinia Stoica: Treaba cu online-ul este încă o noutate pentru mine. Înainte nu eram deloc activă în online. Sunt activă de cateva luni, dar îmi place foarte mult acest domeniu. Cred că am atras prin naturalețe, pasiune și prin faptul că ofer ceva interesant următorilor mei. Oamenii petrec timp online ca să uite de stresul cotidian și să afle informații noi. Dacă le oferi asta, nu ai cum sa nu crești in online.

Alexandra Putanu: Care sunt proiectele în care te vom putea urmări în viitor?

Lavinia Stoica: Acum mă puteți vedea la teatru, am 2 piese în care joc și mă puteți vedea și în show-uri de stand up alături de colegii mei, Cătălin și Zamzuu.

Alexandra Putanu: Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

Lavinia Stoica: Cea mai mare realizare a mea de până acum este libertatea mea mentală. Am ajuns într-un punct în care am o altă viziune asupra vieții, gandesc foarte pozitiv, am destul de puține atașamente, sunt un om liber și fericit.

Alexandra Putanu: Care este parerea ta despre situația actuală a televiziunii? Observi în prezent o limitare pentru o anumită categorie de public?

Lavinia Stoica: Sinceră să fiu, iubesc televiziunea, însă problema este publicul, telespectatorii care gusta foarte mult scandalul. Și atunci televiziunile asta oferă, ceea ce se cere. Eu sunt puțin ruptă de tot ceea ce este la TV în momentul de față, nu am televizor acasă, urmăresc filme și seriale pe Netflix și în rest citesc foarte mult. Însă sunt și emisiuni bune, din care ai multe de învățat. Cred că telespectatorii sunt punctul cheie în tot ceea ce se difuzează pe TV.

Alexandra Putanu: Când ți-ai dat seama că ai această înclinație pentru actorie?

Lavinia Stoica: Încă de mică am iubit lumea aceasta a teatrului și filmului, tot timpul m-am visat pe scena. Am muncit mult și am ajuns să fac ceea ce iubesc.

Alexandra Putanu: Cum decurge o zi normală din viața Lavinei Stoica?

Lavinia Stoica: În viața mea fiecare zi este o sărbătoare. Iubesc viața, trăiesc momentul și dau 100% în ceea ce fac. Sunt foarte implicată în proiectele actuale, am foarte mare grijă de timpul meu, ce fac cu el, cui i-l ofer, pentru că timpul este cel mai de preț cadou pe care îl putem avea. Fac tot ceea ce mă face fericită și pot spune că am o viață frumoasă și liniștită. Pentru fiecare „normalitatea” înseamnă altceva, așa că pentru mine o zi normală este o zi în care fac lucruri care mă fac fericită și atât.

Alexandra Putanu: Ce mesaj ai pentru oamenii care te admiră și te urmăresc de atâția ani?

Lavinia Stoica: Le mulțumesc pentru că îmi sunt alături din tot sufletul și promit să fac lucruri care să îi inspire.

Interviu acordat de: Lavinia Stoica

Instagram: @laviniastoicaofficial

Facebook: Lavinia Stoica Official

Interviu realizat de: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu

Facebook: Alexandra Putanu

Pentru: Revista Babilon

Instagram: @revistababilon

Facebook: Revista Babilon

Categorii Prima TV
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close