TVR a lansat „OanApp – Aplicație de viață”, o nouă emisiune-magazin de tip divertisment

Din 15 aprilie, Oana Mareș a revenit pe micile ecrane cu ”oanApp – Aplicație de viață”, o emisiune-magazin, ce se difuzează de luni până joi, de la ora 15, la TVR 2 și TVR HD, vinerea existând întotdeauna o ediție de „best-off”.

Alături de Oana Mareș, în emisiune ne mai întâlnim și cu Andrei Foday, campion mondial la două sporturi din domeniul artelor marțiale şi cu Ceanu Zheng, singurul vlogger chinez din România. Amândoi sunt studenţi la Universitatea Bucureşti.

„Oanapp” este o emisiune care abordează mai multe subiecte. În cadrul acesteia, sunt chemați invitați din toate domeniile, dar și personalități precum: Andreea Marin, Adina Buzatu, Paula Seling, Natalia Barbu, Maria Buză, Dan Helciug, Alexandra Ușurelu, Adda, Andrei Păunescu, Elena Merișoreanu, și lista poate continua. Vorbim de o gamă variată de artiști, și de un profesionalism adus la un nivel înalt, având în vedere că totul se întâmplă live. Trebuie să subliniem că emisiunea este în direct, meritând astfel toate aplauzele pentru gama de invitați prezenți în fiecare ediție.

Emisiunea are două concursuri, iar premiile se acordă la fiecare ediție. Primul concurs este pentru telespectatori. Aceștia trebuie să urmărească un film care se difuzează în pauza dintre cele două părți. În timpul difuzării serialului „Lonesome Dove – Suflet de pistolar”, publicul trebuie să găsească cuvântul cheie afișat pe ecran. Apoi, aceștia trebuie să completeze un formular și să introducă cuvântul cheie corect pe site. La finalul fiecărei ediții, se extrage un câștigător. Participanții au șansa de a câștiga un voucher în valoare de 500 lei, oferit de TopLine. Cel de-al doilea concurs se desfășoară în platou, în Studioul Pangrati, unde se filmează emisiunea. La finalul fiecărei prime părți, un om din sală are oportunitatea de a primi cadou un voucher de 500 lei la un centru de înfrumusețare.

Săptămâna aceasta, Alexandra Putanu le-a făcut o vizită celor de la emisiunea ” OanApp”. Timp de mai multe ediții, absolventa IMA a avut ocazia să urmărească show-ul în direct și să câștige unul dintre cele mai importante premii care se acordă în cadrul emisiunii, un voucher la un cunoscut centru de înfrumusețare din Capitală. Se pare că și Alexandra se numără printre fericitele câștigătoare:

Alexandra Putanu: ” Nu-mi vine să cred că m-au selectat! Este adevărat că îmi doream să câștig un premiu, însă nu mă așteptam să fie chiar atât de devreme. Probabil le-a plăcut ținuta mea. Am purtat o rochie roz. Andrei a fost cel care mi-a oferit voucher-ul. El m-a rugat să-i fac un masaj, iar după m-a recompensat. Recunosc că am fost luată prin surprindere, încât în primă fază nu am înțeles pentru cine era masajul.”, se amuză Alexandra.

Emisiunea „OanApp show” are două părți. Prima începe la ora 15:00, pentru ca apoi la ora 17:00 să revină cea de-a doua. Potrivit formatului pe care Televiziunea Română îl are de atâția ani, în timpul show-ului nu există pauze publicitare.

Un moment deosebit ce a avut loc recent a fost marcat de aniversarea Oanei. Săptămâna aceasta prezentatoarea TV și-a celebrat ziua de naștere pe platourile de filmare. În vârstă de 39 de ani, Oana Mareș a primit din partea prietenilor o surpriză uriașă. O parte dintre oamenii dragi ei i-au trimis filmulețe cu urări de ” La mulți ani!”, ce s-au văzut pe ecran în timpul show-ului, pe când o altă parte din apropiații ei au pășit direct în platoul de televiziune, în timpul transmisiuni.

Alexandra Putanu:A fost un moment excepțional. Nu știu cum au simțit cei de acasă acele clipe, însă în platou s-a simțit o adevărată atmosferă de aniversare.”

Show-ul se va difuza pe TVR 2 și TVR HD până pe 20 iunie 2019, când se va încheia primul sezon. Edițiile integrale ale emisunii „oanApp- Aplicație de viață” pot fi urmărite pe site-ul www.tvrplus.ro.

Articol realizat de: Alexandra Putanu

Pentru: Revista Babilon

Categorii TVR
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close