VOLTAJ, CONCERT CA LA 20 DE ANI!

Miercurea aceasta, pe data de 8 mai, trupa Voltaj a susținut un concert excepțional în București Mall Vitan.

Membrii trupei Voltaj au fost cei care au dat startul unei competiții organizate de București FM, intitulate ” Undercover – Bătălia trupelor!” În cadrul acesteia, 10 trupe vor concerta în fiecare săptămână, iar cea câștigătoare va intra în playlist-ul București FM!”. ” UNDERCOVER – Bătălia trupelor” a debutat cu tragerea la sorți pentru a afla ordinea trupelor care vor cânta, iar apoi cu un concert VOLTAJ. La eveniment a fost prezent și Cornel Ilie, solistul trupei ” Vunk”. Călin Goia a urcat pe scenă după ce, alături de acesta, a extras piesele și a punctat care sunt criteriile care pot ajuta trupele să câștige inimile publicului.

Momentul a fost urmat de mega concertul VOLTAJ. Zeci de fani ai trupei, dar și cei care se aflau în București Mall Vitan, au cântat și au dansat pe piesele celor de la Voltaj. Din concertul susținut de Voltaj nu au lipsit piese celebre precum ” Și ce”, „Pic-pic”, ” De la capăt”, ” Dă vina pe Voltaj”, și ”20”. Concertul VOLTAJ a durat jumătate de oră. Pentru că ne aflăm în luna Eurovisionului, nu am putut omite faptul că trupa Voltaj a participat în anul 2015 la ESC cu piesa ” De la capăt”. Răzvan Petre a dezbătut alături de Călin Goia câteva aspecte legate de Eurovision:

Călin Goia: ” Participarea la Eurovision Song Contest a fost pentru noi o experiență foarte frumoasă, pe care nu o vom repeta, deși ne-am șimțit foarte bine. Piesa care va reprezenta România anul acesta îmi place. De asemenea, îmi place și artista, Ester Peony. Sper să poată să fie punctată dincolo de politică. Știm că e foarte greu ca acolo să fie votată pentru ceea ce cântă.”

Răzvan Petre și Marius Stoica, gazdele evenimentului și ale tuturor edițiilor competiției, au dezvăluit alături de Călin că într-una dintre probele din finala din 19 iunie va provoca trupele finaliste să cânte o piesa Voltaj și una Vunk.

Articol realizat de: Alexandra Putanu

Pentru: Revista Babilon

Categorii Music
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close