Alexandra Putanu, invitată într-o nouă emisiune TV! Află când va apărea!

Alexandra Putanu își va face apariția zilele acestea în calitate de invitată, într-un nou show de televiziune, prezentat de Gianina Corondan, imaginea numărului anterior al Revistei Babilon. Prezentatoarea TV le pregătește telespectatorilor o nouă emisiune-concurs, intitulată „Fețe-fețe”. Competiția debutează la TVR de o săptămâna și se difuzează de luni până vineri, de la ora 19.00 atât pe TVR 1, cât și pe TVR HD, iar vinerea va exista întotdeauna o ediție „best-off”.

Alexandra Putanu a onorat invitația Gianinei Corondan de a participa la show-ul ” Fețe-fețe”, ce se va difuza joia aceasta, pe 16 mai, la TVR 1 & TVR HD. În cadrul acestui quiz-show, doi concurenți vor trebui să ghicească job-ul pe care aceasta îl are. Dacă vor reuși sau nu, rămâne să aflați joia aceasta, de la ora 19:00!

Alexandra Putanu: ” Acest game show a fost o adevărată provocare pentru mine. Mi-a fost destul de greu să aleg o vestimentație care să nu fie în concordanță cu job-ul pe care îl am. Am vrut să duc în eroare concurenții. Sper că am reușit să îmi ascund cât mai mult ocupația. Vă las pe voi să vă convingeți după ce veți vedea emisiunea. De asemenea, să rămâi neclintit timp de o oră și cu mâinile la spate, în fața a doi concurenți, să fii nevoit să îți ascunzi anumite părți ale expresivității feței, este destul de solicitant. Cu toate acestea, a fost o competiție frumoasă, pe care abia aștept să o urmăriți!”

Regulile concursului sunt stabilite de la bun început. Vor exista doi concurenți care trebuie să ghicească joburile celor șase invitați din platou. Totul va fi în funcție de „față”. Alexandra este una dintre invitatele căreia va trebui să i se afle meseria. Cei doi vor încerca să asocieze o listă de ocupații cu fețele participanților din platou. Gianina Corondan va pune un set de întrebări, iar cine răspunde corect la ele are dreptul să presupună cine ce meserie are. Emisiunea este structurată pe două părți. În runda a doua este promovat câștigătorul primei etape de concurs, iar intuiția acestuia va fi supusă la noi teste-surpiză.

Vestea că Gianina Corondan va prezenta emisiunea „Fețe-fețe” de la TVR, a fost dată chiar de ea, la începutul lunii mai, printr-un mesaj pe facebook:

Gianina Corondan: „Am profitat de aceste zile libere să fac o modificare la față, am citit că persoanele cu buze mari și cărnoase reușesc să prepare gogoși și supă de pui cu găluște mai gustoase. Și, cum eu sunt pasionată de aceste preparate din pruncia din Ardeal, am hotărât să schimb ceva la mine. Prin urmare, m-am supus unei intervenții de mare finețe, non-invazive, moderne. Mi-a fost teamă la început. Apoi m-am liniștit. Nu a durut, nu a durat și e cum mi-am dorit. Am vrut să se întample pe 1 Mai, de Ziua Muncii, pentru a celebra viitoarea mea muncă, la noul format TVR, ‘fețe-fețe’, propus de Anca Mazilu, cu mare entuziasm. Deocamdată mai stau ferită de vânt, soare și ochi curiosi, iar pe 6 mai o să vedem cum fac fețe-fețe atât eu, cât și cei care se vor uita în fiecare zi, de la 19 la TVR1, la emisiune. Nu puteam începe așa proiect amuzant cu o față veche, serioasă, nemodernizată și neadaptată trendurilor. În plus, asta e și ideea, fața sa spună cât mai multe, nespunând nimic. Fața mea, dar și fețele concurentilor. Gata cu dezvăluirile. Iată cum arăt cu câteva zile înainte de startul emisiunii. Să nu dați acest selfie mai departe, e doar pentru voi, să vă faceți o idee, și oricum e o fază de trecere, fără machiaj profy.”

Fosta prezentatoare TV și absolventă IMA a declarat că meseria pe care a ales să o practice va fi o surpriză pentru noi toți:

Alexandra Putanu: ” Sunt convinsă că nu vă veți aștepta. Este vorba despre un domeniu despre care nu am mai vorbit. Nu am vrut să mă afișez cu acest job…până acum. Mai multe nu vă spun. Deja știți prea mult. Vă las să descoperiți voi, joia aceasta, de la ora 19:00, pe TVR 1 & TVR HD!

Alexandra a ezitat să facă prea multe declarații referitoare la rolul ei în emisiune, și promite că după difuzarea pe post, ne va povesti cât mai multe despre experiența acestui game show.

Alexandra Putanu: ” Joia aceasta vă invit să mă urmăriți pe TVR 1 & TVR HD de la ora 19:00, în cadrul emisiunii-concurs ” Fețe-fețe”, prezentată de Gianina Corondan! ”

Așadar, joia aceasta, pe 16 mai, Alexandra Putanu vă invită să vă jucați împreună, în cel mai nou şi inedit concurs tv ! Emisiunea poate fi urmărită și online, direct de pe telefon, de la ora 19:00, accesând site-ul: www.tvrplus.ro.

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu

Blog: Alejandra P

YouTube: Alexandra Putanu

Categorii TVR
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close