Cum a fost la Harper’s BAZAAR 2019

Saptămâna trecută, Revista Harper’s Bazaar a organizat un eveniment cu totul aparte. „Visul unei nopți de vară” a fost trăit la Casa Universitarilor din Capitală!

Beatrice Lianda Dinu: „Am purtat o ținută creată de mine , sub marca Atelier Beatrice, evident extravagantă în stilul meu propriu! Am fost admirată si complimentată pentru ținuta și desigur asta mă bucura de fiecare dată! Despre Bazaar pot să spun că a fost o petrecere relaxată în care am reîntâlnit prieteni și colegi, am cunoscut oameni noi și am legat noi colaborări. Un plus al evenimentului a fost ideea de a aduce artiști care să realizeze portrete decupate! A fost punctul de atracție al evenimentului în afară de leagănul înconjurat de nori! Petrecerea Bazaar a fost mai zen,oameni faini,locația minunată! Să ne vedem cu bine și la următoarele!

Alexandra Putanu: „Evenimentul a fost foarte bine organizat. Din fericire, vremea a ținut cu noi, având loc în natură, la Casa Universitarilor. Mi-a plăcut foarte mult ideea decupării unor portrete pentru invitați. Cu siguranță, a fost o seară excepțională, a fost „Visul unei nopți în gradina de vară”. Harper’s Bazaar a deschis oficial sezonul estival”.

Daniela Sala

Un nou eveniment cu staif, o nouă prezență impecabilă. Daniela Sala, a ales sa poarte o ținută all white în cadrul evenimentului Harper’s Bazaar unde dresscode-ul a fost ,,Elegance with a dash of daring’’. Aceasta a reușit astfel să întoarcă toate privirile în cadrul acestui eveniment. De data aceasta Daniela a adoptat o ținută de gală all white alegând să poarte un frac alb și o pereche de pantaloni în aceeasi nuanță. Aceasta ne-a spus că se simte foarte bine îmbrăcată în creații românești și că ca poartă cu mândrie o ținută Aida Lorena Atelier de la care a mai ales ținute și cu alte ocazii. Iar noi așteptăm cu drag sa îi vedem următoarea apariție!

Florin Burescu: „Bazaar a fost o petrecere organizată într-un loc frumos unde te puteai delecta și sta la povești cu prieteni și colaboratori. Din punctul meu de vedere, este o evoluție foarte bună față de anii anteriori, iar pentru asta țin să felicit organizatorii!”

Articol realizat de: Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close