VIVA! Party 2019: Alexandra Putanu, de vorbă cu Dezbrăcatu’! Vezi VIDEO!

Revista Viva! România a împlinit 20 de ani de existență. Această aniversare nu a putut fi marcată altfel decât printr-un eveniment grandios care a adunat sute de persoane din domeniul televiziunii și al presei. Viva! PARTY a avut loc pe data de 22 mai, la Clubul Diplomatic, într-un local exclusivist din nordul Capitalei.
La petrecerea VIVA! de anul acesta, Alexandra Putanu a fost surprinsă la o discuție cu Dezbrăcatu’, prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV. Codruț Kegheș, pe numele său real, i-a luat Alexandrei un interviu. Pentru a afla ce răspunsuri i-a dat absolventa INTACT MEDIA ACADEMY, vă invităm să urmăriți întreg momentul VIDEO de mai jos:
Alexandra Putanu: ” A fost un interviu neașteptat, cu întrebări la fel de surprinzătoare. Nu regret răspunsurile date, și nici nu cred că aș fi avut o alternativă mai bună. Important este că a ieșit un reportaj frumos, reprezentativ pentru genul de emisiune pe care o prezintă Codruț Kegheș la Prima TV”. Alexandra susține că deși s-a mai întâlnit cu Dezbrăcatu’ la evenimente, până acum nu a avut ocazia să acorde un interviu pentru emisiunea ce se difuzează de aproape 20 de ani la Prima TV. Alexandra Putanu: ”Așa cum am declarat și în interviu, este adevărat că ne cunoaștem de ceva timp, în special de la evenimentele la care ne întâlnim destul de des, însă până acum nu am mai filmat un reportaj pentru Cronica Cârcotașilor”.
Categorii Prima TV
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close