Impresii – VIVA! PARTY 2019

Revista Viva a împlinit anul acesta 20 de ani de existență. La petrecerea Viva Party 2019 au fost remarcate multe apariții WOW, dress-code ul evenimentului fiind: Precious. Beatrice Liana Dinu a ales să ne vorbească despre ținutele Viva Party de anul acesta.

FB_IMG_1559461424099.jpg

Beatrice Lianda Dinu: „Evenimentul Viva a fost cel mai grandios în acest an, locația ofertantă ca de obicei .Cel mai mult la aceste evenimente în afara faptului că reîntâlnesc persoane publice și jurnaliști care îmi sunt fie prieteni, colegi, colaboratori cu care din păcate nu am timp sa mă întâlnesc în alte condiții, este bucuria de a privi ținute deosebite, extravagante, impresionante. Eu am purtat o ținuta creată de mine , sub marca Atelier Beatrice, evident extravagantă în stilul meu propriu! Am fost admirată si complimentată pentru ținuta și desigur asta mă bucura de fiecare dată!

BeautyPlus_20190523095651312_save.jpg

Au fost câteva persoane publice a caror ținuta ar fi demnă de admirație însă îmi doresc să văd mai multă îndrăzneală . Felicitări Dana Enache pentru un eveniment reusit! Despre Bazaar pot să spun că a fost o petrecere relaxată în care și aici am reintalnit prieteni și colegi,am cunoscut oameni noi si am.legat noi colaborări.Un plus al evenimentului a fost ideea de a aduce artiști care să realizeze portrete decupate! A fost punctul de atracție al evenimentului în afară de leagănul înconjurat de nori! Poate sunt eu foarte exigenta dar nu mi-a atras nici o ținuta atenția în mod deosebit! Am îmbrăcat și eu câteva persoane publice. Am avut sincer așteptări mari de la Iulia Albu, o prezența minunată ca de fiecare dată de altfel pe care o ador însă în afară umbreluței nota de WOW pe care o căutăm…nu prea a fost. Dar tot ea ar rămâne în preferințele mele exceptând ținuta mea, evident! 🤣 Viva a fost mai grandios,o petrecere cu eleganță și rafinament. Petrecerea Bazaar a fost mai zen,oameni faini,locația minunată! Să ne vedem cu bine și la următoarele!”

Florin Burescu: Petrecerea Viva a fost din punctul meu de vedere, evenimentul sezonului, un eveniment la care toți indiferent de activitatea lor profesională au încercat să își contureze cele mai interesante și extravagante ținute. Părerea mea este că cea care a captat toată atenția presei dar și a celor invitați a fost Ana Maria Prodan Reghecampf. Față de anii anteriori, a fost o evoluție bună iar pentru asta țin să felicit organizatorii”.

Carla B. Florina: ” Despre VIVA: mă bucur că mereu face super petreceri, și este una dintre cele mai tari reviste din România din puținele care au mai rămas în top. Au fost mai multe ținute wow. Dar cea pe care a purtat-o Ana Prodan mi s-a părut foarte îndrăzneață și mi-a rămas în minte :)) Pot face comparație între anul trecut și anul acesta . Anul acesta au fost foarte multe vedete în comparație cu anul trecut, ceea ce este foarte bine. Anul acesta parcă i s-a dat mai multă atenție”.

Daniela Sala reușește să abordeze mai multe stiluri vestimentare și să își pună silueta în evidență. Recent, aceasta a fost prezentă în cadrul evenimentului Viva! Party 2019, unul dintre cele mai grandioase evenimente mondene din an, unde a purtat o rochie de o frumusețe aparte, reușind să respecte dresscode-ul evenimentului ,,Precious’’. Aceasta a ales sa poarte o rochie de gală în nuanțe de bej și auriu și o coafura lejera. Daniela ne-a spus că este adepta creațiilor românești și alege să poarte creații ale designerilor autohtoni.

Daniela Sala: „Viva a fost un eveniment de mare anvergura la care au participat peste 1000 de personalitati care mai de care. Pot sa spun ca este unul din cele mai asteptate evenimente de la noi. Am apreciat mai multe aparitii precum Iulia Vintur, Adelina Pestritu, Doinita Oancea, Dana Enache, Carmen Bruma si nu numai, insa am vazut si foarte multe gafe vestimentare care lasa de dorit. De la an la an văd o evoluție organizatorică destul de plăcută și asta nu poate decât să mă bucure. O felicit pe Dana Enache pentru ceea ce face. E de apreciat deoarece este o muncă imensă în spatele unui astfel de eveniment.”

Florin Dobre: „Aceleași frumoase evenimente care aduna atât de mulți oameni pana târziu în noapte! Sunt atât de multe aparitii frumoase încât e dificil sa te oprești asupra uneia. Mi se par evenimente constant bune, dar oamenii din ce în ce mai bine îmbrăcați”.

Articol realizat de: Beatrice Liana Dinu & Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close