Interviu Ramona Olaru: „Eu sunt relaxată și când trebuie să vin la muncă”

Pentru că în curând va împlini vârsta de 20 de ani, Ramona Olaru a acceptat invitația Alexandrei Putanu de a ne vorbi despre planurile ei de viitor.

Alexandra Putanu: Din câte am observat, în această seară nu ai venit cu microfonul după tine. Cum te simți la acest eveniment, în calitate de invitată, de această dată ? E mai relaxant?

Ramona Olaru: Sinceră să fiu, eu sunt relaxată și când trebuie să vin la muncă. Îmi place extraordinar de mult ceea ce fac. Că sunt invitată, sau că vin să muncesc, este exact același lucru.

Alexandra Putanu: În curând vei împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. Care este cadoul pe care ți-l dorești cu ocazia zilei tale de naștere?

Ramona Olaru: Sinceră să fiu, niciodată nu mi-am dorit lucruri materiale foarte mari sau valoroase. Mi-am dorit tot timpul să îmi fac o familie și cât de curând se poate, să reușesc să fac și un copil. Nu neaparat acum, ci în viitorul apropiat.

Alexandra Putanu: Cum e viața ta amoroasă?

Ramona Olaru: Viața mea amoroasă merge la fel ca până acum. Când vine vorba de viața noastră sentimentală, suntem destul de rezervați. Eu și soțul meu suntem foarte diferiți. Eu sunt mai „nebună”, îmi place să mă distrez la evenimente sau oriunde mă duc, iar el e mai tăcut și mai liniștit.

Alexandra Putanu: Cum te-ai adaptat la „Neatza cu Razvan si Dani?

Ramona Olaru: M-am adaptat foarte repede. Nu îmi vine să cred că îmi place atât de mult să fac asta. Mai ales că în fiecare zi invăț ceva nou de la niște profesioniști. Fiecare zi e pentru mine o provocare.

Alexandra Putanu: Ce planuri ai pentru această vacanță?

Ramona Olaru: Voi pleca timp de o săptămână împreună cu prietenele mele în Mykonos, iar după ce mă voi întoarce, voi pleca cu soțul. Încă nu am decis unde, dar vrem să ne decidem cât mai repede ca să cumpărăm deja biletele.

Alexandra Putanu: Există cineva care te consiliază din punct de vedere vestimentar?

Ramona Olaru: Nu. Tot timpul mi-a plăcut să mă machiez singură, să îmi fac părul singură și să mă îmbrac cu ceea ce simt.

Interviu realizat de: Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close