Diana Bianca, aniversare de vis!

Diana Bianca a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. În prima zi a lunii iulie, frumoasa afaceristă și-a celebrat aniversarea într-un local de vis de lângă Otopeni. A fost petrecere mare, la care s-a adunat crema showbiz-ului românesc.

Diana Bianca e născută pe 1 iulie, chiar în plină vară, iar frumoasa afaceristă și prezentatoare tv a ales locația ideală pentru un astfel de anotimp, pentru sărbătorirea zilei ei de naștere: Laplage Club & Buddha Bar.

Diana nu s-a abătut de la a avea un eveniment memorabil și invitatii au fost tratați cu aperitive si băuturi savuroase.

De asemenea, chiar dacă Diana a fost cea sărbătorită, ea și-a dorit să ofere celor prezenți și un mic cadou pentru simplul fapt ca i-au fost alături, iar Beauty One a avut grija de goodie bags-urile invitațiilor.

Desigur, cel mai asteptat moment a fost momentul tortului, un tort superb pe 5 etaje marca Cofetaria Claus, iar în concordanță cu acesta, cei prezenți au avut parte de un spectacol de artificii și o roabă plină de șampanii.

Pentru petrecerea aniversară pe care a organizat-o zilele trecute, Diana Bianca a ales o rochie de culoare argintie, cu pene, în care a arătat foarte bine.

De la petrecerea Dianei nu au lipsit prietenii vechi: Brigitte Năstase, Florin Pastramă, Irinel Columbeanu, Denisa Nechifor, Madalina Bălan, Adela Diaconu, Seila Gurdal, Cerasela Rogen și mulți, mulți alți prieteni dragi.

“Nu știu ce va fi peste un an. Nici ce îmi va aduce ziua de mâine, nu știu.
Dar sunt atât de recunoscătoare, în acest moment, pentru tot binele din viața mea…!
Nu cadourile și florile sunt importante, ci grija, atenția și timpul vostru. Pentru că eu asta regăsesc în ceea ce primesc. Și e ceva minunat să vezi că atât de mulți oameni îți dau timpul, atenția lor…
Vă multumesc tuturor! Celor care ați fost lângă mine (și am etichetat o mică parte, doar), dar și celor care mi-ați făcut urări pe rețelele de socializare. E un sentiment unic acela de a fi iubit și apreciat. Iar de ziua mea, eu asta îmi doresc: să prețuim mai mult ceea ce avem, să ne bucurăm de fiecare clipă, să înțelegem că trăim într-o magie pe care trebuie doar să o conștientizăm” a comentat Diana Bianca în mediul online.

Articol: Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close