Cum s-a desfășurat Congresul Internațional PMU Red Carpet by Swiss Color

 

În perioada 5-6 septembrie 2019 a avut loc unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul dermopigmentarii și beauty. Congresul Internațional PMU Red Carpet by Swiss Color s-a desfășurat în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Acesta a cuprins demonstrații live și prezentări ale celor mai importanți traineri internaționali ai momentului.

Formatul congresului a cuprins cele trei segmente principale ale dermopigmentarii: microblading, micropigmentare cosmetică și micropigmentare paramedicală.

Evenimentul s-a încheiat grandios, în seara de 6 septembrie, prin Gala Dinner, în cadrul uneia dintre celei mai mari clădiri administrative din lume, Palatul Parlamentului.

Artista internațională SONIQUE a venit în România special pentru acest eveniment și a susținut un concert live de excepție. Hiturile ce au cucerit topurile internaționale: ,,Sky”, „Alive” și „It Feels So Good” au răsunat puternic în incinta Palatului Parlamentului.

Screenshot_20190916-224605_Video Player.jpg

Invitații au dansat și au cântat alături de artistă, care a rămas alături de ei până la finalul serii.

Dresscode-ul Galei Dinner a fost “Lady in Red” pentru femei, iar pentru bărbați, Black Ție. Invitatele au strălucit în ținutele de culoare roșie. A fost o seară magică care i-a reunit pe toți creatorii de beauty.

Gala Dinner a fost prezentată de Mădălina Bălan, moderatoare la Antena Stars. Printre invitatele prezente s-au numărat și Roxana Nemeș, Iuliana Doroftei etc.

Parteneri: Manifesto Events & PR, Bianca Berchez
Parteneri media: Ele.ro, City Vision Magazine, Vip Style, Style And The City, Radar de Media

Articol: Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close