Cum a ajuns Cristina Almășan o vloggeriță de top din România

Cristina Almășan, una dintre cele mai urmărite vloggerițe din țară, aflată în top 100 de creatori de conținut online pe YouTube Romania, a onorat invitația Alexandrei Putanu de a ne vorbi despre ce se ascunde în spatele acestui succes imens în online. În prezent, Cristina are peste 400k de urmăritori pe Instagram, iar în decembrie 2017 a primit butonul de argint din partea YouTube, pentru depășirea pragului de 100k de subscriberi. La momentul actual, Cristina are pe canalul ei peste 500k de abonați. Pentru a afla care sunt avantajele, dar și dezavantajele unui influencer de top, dar și ce planuri de viitor are Cristina Almășan, vă invităm să citiți interviul de mai jos, realizat de Alexandra Putanu.

Alexandra Putanu: Dacă ai putea schimba ceva la activitatea ta de pe YouTube, ce ai schimba?

Cristina Almășan: Aș posta mai des decât o fac acum.

Alexandra Putanu: În adolescență care era marele tău vis?

Cristina Almășan: Să devin cântăreață sau actriță.

Alexandra Putanu: Care a fost prima persoană care te-a încurajat să te lansezi în online?

Cristina Almășan: Mikey Hash

Alexandra Putanu: Ești în această industrie de mulți ani. Prin ce schimbări a trecut online-ul în tot acest timp?

Cristina Almășan: Sunt din 2013 în industria asta, dar până în 2017 am stat mai mult în spatele camerelor. Nu pot spune decât că în tot acest timp online-ul a evoluat foarte mult. Pe YouTube au început să apară cât mai mulți vloggeri și creatori de conținut care postează emisiuni, tutoriale, șamd. Până și televiziunile au început să migreze spre online. Iar publicul tânăr s-a mutat de pe Facebook pe Instagram, care la ora actuală este cea mai frecventată aplicație.

Alexandra Putanu: Cât de mult te-a schimbat YouTube-ul?

Cristina Almășan: Nu pot spune că m-a schimbat într-un anume fel Youtube-ul. Sunt aceași eu și de acum 6 ani.

Alexandra Putanu: Cât timp poți rezista fără internet?

Cristina Almășan: Pot rezista destul de mult, dar având în vedere că “jobul” meu se desfășoară în mediul online, aș prefera să stau cât mai puțin fără. Deși mi-ar plăcea să existe un soi de challenge, la nivel mondial, în care timp de o lună să nu mai aibă nimeni acces la internet. Să fie un fel de detox pentru noi. Și să fie anual.

Alexandra Putanu: Cum este Cristina Almășan, cea din spatele camerelor de filmat? Mai ai timp și de viața personală?

Cristina Almășan: Tot timpul îmi fac timp de viața personală. 🙂 oricum, așa cum spuneam și mai devreme, Cristina “cea de toate zilele”, nu e foarte diferită de Cristina “cea de pe internet”.

Alexandra Putanu: Peste 10 ani, te vezi activand pe YouTube?

Cristina Almășan: Da.Alexandra Putanu: Care consideri că este cel mai mare avantaj în a lucra în online? Dar și cel mai mare dezavantaj?

Cristina Almășan: Avantaje: Ai parte de expunere, devii un fel de “vedetă” a online-ului, obții contracte și te poți întreține făcând ceea ce îți place. Dezavantaje: lumea crede că are dreptul să te judece și să arunce cu noroi în tine oricând. Hate, pe scurt.Alexandra Putanu: Cum poți defini termenul de influencer? Dar pe cel de vlogger?

Cristina Almășan: Influencerul este persoana care are o prezență în mediul online cu impact semnificativ asupra urmăritorilor ei. Iar vloggerul este persoana care face vloguri, adică video-uri despre diferite subiecte.

Alexandra Putanu: Care este sfatul tău pentru cei care vor să devină influenceri?

Cristina Almășan: Să se apuce numai dacă sunt suficient de puternici cât să facă față hate-ului de pe internet. 🙂Alexandra Putanu: Care este părerea ta despre situația actuală a televiziunii? Cat timp petreci uitandu-te la TV?

Cristina Almășan: Nu mă mai uit la TV de aproximativ 8 ani de zile, îl aprind numai când vine cineva în vizită, pentru zgomot de fundal :)) TV-ul te condiționează destul de mult. Înainte, daca voiai sa te uiți la “iUmor” (să zicem) trebuia musai să fii acasă duminica între orele 8 și 10, ca să nu îți ratezi emisiunea preferată. Eii, acum avem internet și ne putem uita la emisiune oricând vrem.

Alexandra Putanu: Ai abandona online-ul pentru televiziune?

Cristina Almășan: Nu.

Alexandra Putanu: Cum decurge o zi normală din viața ta?

Cristina Almășan: Nicio o zi nu e la fel cu cealaltă; diferă foarte mult între ele. Dar în principiu, mă trezesc pe la 8-9, apoi 2 ore răspund tuturor mail-urilor și mesajelor pe care le primesc, după care ma apuc de scris și de filmat.Alexandra Putanu: Cât timp îți ia să gandești un material pentru YouTube?

Cristina Almășan: Ideile îmi vin ușor, cu filmatul e mai greu. Dacă am scenariu amplu, durează și 3 zile filmarea pentru un singur vlog de 7-10 minute.

Alexandra Putanu: Ce proiecte ai în viitorul apropiat?

Cristina Almășan: O sa anunț curând. 🙂

Alexandra Putanu: În prezent, dacă ar fi să te orientezi spre un alt domeniu, spre ce ai merge?

Cristina Almășan: Muzica!

Articol: Alexandra Putanu

Instagram: @cristinalmasan

YouTube: Cristina Almășan

Categorii Vlogging
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close