Loulou & Melisa, videoclip nou cu mașina lui Al Capone

Loulou, iubita lui Luis Lazarus, împreună cu Melisa, continuă să surprindă.

Fetele tocmai și-au lansat un nou videoclip. După succesul răsunător al piesei “Pati Pati “, care a făcut milioane de view-uri pe YouTube și s-a cântat în această vară în toate cluburile, fetele și-au continuat colaborarea cu piesa “ Hashi “.

Filmările au avut loc într-un rezidențial din Voluntari.

Videoclipul este absolut spectaculos, amestecând elemente retro, cu aspecte din natură.

Loulou și Melisa păstrează și în această piesă stilul latino cu influențe balcanice. În videoclip apare și Alexandra Putanu, fostă prezentatoare tv și absolventă Intact Media Academy.

În videoclip apare, pentru prima oară în România, una dintre mașinile lui Al Capone, care este perfect funcțională și cu toate piesele originale.

Este pentru prima dată când mașina lui Al Capone apare într-un videoclip românesc.

Animale exotice în videoclip

De asemenea, în videoclip apar și câteva animale sălbatice, care, ne asigură fetele, nu au avut de suferit la filmări. Asta nu se poate spune și despre deținătorul lor, care, deși a garantat că puiul de crocodil era sedat, la un moment dat acesta a reușit chiar să-l muște.

Fetele au încercat sa filmeze câteva cadre cu uriașa iguană, dar și aceasta era într-o zi proastă. Acesta este și motivul pentru care cele doua animale apar în clip singure.

Motanul ZEN, urmașul pisicii lui Răzvan Ciobanu, apare și el în videoclip.

Nu același lucru s-a întâmplat cu motanul. Zen este și el o vedeta, el fiind puiul pisicii deținute de regretatul designer Răzvan Ciobanu. La filmări Zen a fost liniștit, fapt pentru care a putut filma câteva cadre.

La fel s-a întâmplat și cu șarpele John care, fiind în toane bune, le-a lăsat pe Melisa și pe Loulou sa-l alinte și a fost cuminte la filmări.

Articol: Alexandra Putanu

YouTube: MELISA feat. LOULOU – HASHI

Categorii Music
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close