Andreea Antonescu vorbește despre relația cu fetița ei

La petrecerea OK! Magazine, care a avut loc la începutul acestei veri, Andreea Antonescu a vorbit cu Alexandra Putanu despre relația pe care o are cu fetița ei, Sienna.

Alexandra Putanu: Cum a încheiat anul fetița ta, Sienna? Îi place școala?

Andreea Antonescu: Fetița mea se descurcă foarte bine cu școala. Vreau să spun că sunt o mămică foarte fericită și mândră. Siennei îi place școala. Nu știu cu cine seamănă. Eu eram tocilara clasei pentru că nu aveam altă alternativă. Mama era învățătoare, tata era inginer, și atunci trebuia să învăț indiferent dacă îmi plăcea sau nu. Dar fetița mea este absolut înnebunită după școală, după a învăța, după a citi. Îi place foarte mult matematica. Dacă eu trebuia să învăț, ei îi face plăcere să o facă.

Alexandra Putanu: Te-ai gândi ca în viitor să o faci cunoscută în mediul online prin vlogging?

Andreea Antonescu: Eu sunt genul de mamă care îi permite fetiței ei să facă ceea ce își dorește. Pentru mine e important ca ea să își împlinească visul. Ea este absolut înnebunită de a se filma. Îi place să cânte și să danseze și mă roagă continuu să îi fac un vlog. Chiar își dorește să îi fac un canal de YouTube. Dacă ea își dorește, va avea susținerea mea, indiferent de domeniul în care va activa.

Alexandra Putanu: Cum îți alegi vacanțele?

Andreea Antonescu: Nu stabilesc niciodată nimic din timp. Viața m-a învățat la un moment dat că nu e cazul să îmi fac planuri decât pentru o zi, poate două.Articol: Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close