Cântărețul columbian Juanes, impresionat de dansul solistei Maria Andreea

Maria Andreea a avut zilele trecute parte de o mare surpriză din partea cântărețului de origine columbiană, Juanes. Artistul a rămas profund impresionat de mișcările de dans ale Mariei Andreea. Solista a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care dansa pe celebra piesă „Bonita”, interpretată de Juanes alături de Sebastian Yatra. Imediat ce a văzut filmulețul, Juanes nu a mai stat pe gânduri și a distribuit postarea artistei de pe Instastory pe pagina lui de Instagram.

Este pentru prima dată când Juanes, un artist internațional, distribuie postările de pe Instastory ale unei soliste românce.

Maria Andreea ne-a făcut să ne simțim mândri că suntem români, având în vedere că artistul Juanes are în prezent peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Cântăreață Maria Andreea a devenit cunoscută acum 10 ani, în urma colaborărilor pe care le-a avut cu Adrian Ordean la piesele “Come be with me” și “Like heaven”.

Putem afirma că Maria Andreea este îndrăgită de starurile latino-americane. Datorită pasiunii ei pentru muzica spaniolă a ajuns la concertul Thaliei de la New York unde a avut onoarea de a o cunoaște pe artistă, iar în luna martie a acestui an, imediat după concertul pe care Natalia Oreiro l-a susținut la Chișinău, Maria Andreea a avut o întalnire privată cu aceasta, chiar la hotelul unde fusese cazată artista sud-americană.

Mai mult, în urmă cu un an, frumoasa Maria Andreea a avut ocazia să realizeze în Statele Unite ale Americii un interviu de excepție pentru România cu solista belgiană Lara Fabian. Materialul a fost distribuit chiar pe pagina Larei Fabian și are în prezent peste 80000 de vizualizări. Interviul cu Lara Fabian a fost pentru Maria Andreea primul interviu din cariera ei de jurnalist.

După succesul pe care l-a avut în urmă cu 2 ani cu piesa „Reina”, pe care a interpretat-o și în cadrul Selecției Naționale a Concursului Eurovision 2017, Maria Andreea promite să revină în curând cu o nouă piesă, care va fi o continuare pentru „Reina”.

Articol realizat de: Alexandra Putanu

Facebook Maria Andreea: Maria Andreea Official

Categorii Presă
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close