Adela Popescu a împlinit astăzi 33 de ani. Vezi cum au trecut cei 15 ani de la debutul ei în televiziune!

Adela Popescu a împlinit astăzi 33 de ani. Vezi cum au trecut cei 15 ani de la debutul ei în televiziune!

Adela Popescu și-a celebrat ziua de naștere astăzi, în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

În copilărie, Alexandra Putanu (20 de ani) visa să ajungă o stea, ca Adela Popescu. La vârsta de 8 ani, Alexandra cânta și dansa pe muzica vedetei și o urmărea cu mare drag pe Adela, sperând ca într-o bună zi să aibă ocazia de a o cunoaște și de a deveni ca ea.

În colajul video făcut special pentru ziua de naștere a Adelei apar câteva secvențe din copilăria Alexandrei. În clipuri aceasta o imita pe îndrăgita Adela Popescu.

Alexandra Putanu (20 de ani)

„În toți acești ani de telenovele românești eu nu am văzut-o niciodată pe Adela Popescu jucând. În „Numai iubirea” am văzut-o pe Alina, în „Lacrimi de iubire” pe Alexandra, în „Iubire ca-n filme”, pe Ioana, în „Îngerașii” pe Lia Damian, în „Aniela” pe Aniela, iar șirul poate continua. Adela a reușit în fiecare producție să joace cu profesionalism un alt personaj, de fiecare dată”, ne-a spus Alexandra Putanu, o mare fană a Adelei Popescu de la vârsta de 5 anișor.

Adela Popescu a împlinit pe 8 octombrie frumoasa vârstă de 33 de ani. Anul acesta, vedeta de la fostul post Acasă TV a celebrat 15 ani de la debutul ei în televiziune. În anul 2004 s-a făcut remarcată prin rolul Alinei din „Numai iubirea”.

Deși inițial, rolul ei din prima producție românească nu era stabilit să fie unul foarte important, Adela a reușit să cucerească inimile telespectatorilor, iar la cererea publicului, Ruxandra Ion, producătoarea telenovelelor românești, a decis ca rolul Alinei din „Numai iubirea” să devină unul principal.

Anii au trecut în favoarea actriței. Adela a devenit protagonistă în serialul „Lacrimi de iubire”, având rolul Alexandrei. „Lacrimi de iubire” a fost un adevărat fenomen la vremea respectivă, serialul devenind ulterior prima producție al cărui final avea să fie prezentat într-un film cinematografic cu același nume.

La finalul anului 2006, Adela devine protagonistă în „Iubire ca-n filme”, având rolul Ioanei. De această dată, Adela joacă rolul unei dansatoare care își va îndeplini visul de a deveni cântăreață.

În paralel, Adela Popescu i-a cucerit pe fani cu vocea ei excepțională încă de când a început să cânte cover-ul piesei „No me enseñaste”, din repertoriului actriței sud-americane Thalía, care la vremea respectivă făcea ravagii.

Adela a avut un mare succes și în muzică. De-a lungul carierei sale, ea a lansat 3 albume muzicale, intitulate: „Lacrimi de iubire”(2005), „Iubire ca-n flme” (2006), iar în 2008, albumul „Răspunsul meu”, pe care l-a lansat în anul în care a avut un rol secundar în serialul „Războiul sexelor”, ce i-a avut ca protagoniști pe Diana Dumitrescu și Alexandru Papadopol.

„No me enseñaste”, „O clipă”, „Visele noastre”, „Lacrimi de iubire”, „O lume de străini”, „Din iubire (O lacrimă)”, „Numai pentru tine”, „Iubire ca-n filme”, „We’re here together”, „Unde ești”, „Mai rămâi”, „Încearcă”, „Eviți să iubești”, „Vom uita”, „Tu ești răspunsul meu”, „Mâine vine iar”, „Hai să iertăm”, „Nu pleca”, „O zi în al 9-lea cer”, „Revedere”, „Nu te mai vreau”, sunt câteva dintre piesele care le-au făcut copilăria mai frumoasă fanilor Adelei.

Adela s-a auzit și pe coloanele sonore ale serialelor „Războiul sexelor”, „Îngerașii” și „Aniela”. În anul 2009 ea a mai jucat și în filmul cinematografic „Weekend cu mama”.

După ce a terminat trilogia telenovelelor românești: „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca-n filme”, în 2008 Adela revine la Acasă TV în serialul „Îngerașii”. De această dată, Adela abordează o altă tipologie, va juca rolul unei femei mature, pe nume Lia Damian, mamă a doi copii: Codin și Carina.

Un an mai târziu, Adela o va juca pe „Aniela”, în primul serial de epocă produs în România.

La finalul anului 2010, Adela va interpreta pentru prima dată un rol negativ, în telenovela „Iubire și onoare”.

La filmările pentru „Iubire și Onoare”, Adela a avut ocazia să-l cunoască pe Radu Vâlcan, alături de care are în prezent doi băieți: Andrei și Alexandru.

În anul 2012 Adela devine noua solistă a trupei Dj Prroject. Alături de Gino Manzotti și Dj Maxx, Adela lansează piesa „Rămas-bun”, care s-a bucurat de un succes enorm, mai ales pentru că videoclipul piesei a fost realizat dintr-un colaj cu sute de fotografii.

Adela Popescu a fost profesoară în serialul „Pariu cu viața”, și ulterior în telenovela „O nouă viață”(2014), care a închis pentru totdeuna cercul telenovelelor românești de la Acasă TV.

În prezent, Adela Popescu este prezentatoare la emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV alături de Cove. Ea ne încântă de fiecare dată diminețile.

Vezi SURPRIZA aici!

Articol: Alexandra Putanu

YouTube: Adela Popescu, surpriză de ziua ei de naștere

NAVIGARE ÎN ARTICOL

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

COMENTARIU 

NUME * 

SITE WEB 

 NOTIFICĂ-MĂ DESPRE COMENTARII NOI PRIN EMAIL.

 NOTIFICĂ-MĂ DESPRE ARTICOLE NOI VIA EMAIL.

Creează-ți site-ul web la WordPress.com

Începe

Categorii Pro TV
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close