Trupa Sabotorii, vizită neașteptată la filmare!

Săptămâna trecută, Alexandra Putanu le-a făcut o vizită neașteptată membrilor Trupei Sabotorii, respectiv cunoscuţii actori de comedie, Cătălin Marin, Lavinia Stoica, Constantin Zamfirescu şi Melia Cerchez-Marin, regizor și scenarist. Pentru cǎ ei se ocupǎ cu umorul şi sunt mereu puşi pe şotii, Alexandra s-a gândit sǎ glumeascǎ şi ea pe seama lor şi în ultimul moment a anulat întâlnirea, apoi şi-a fǎcut apariţia intempestiv.

VEZI ÎNTREG MOMENTUL de pe YouTube AICI: I-am surprins pe Sabotorii la filmări!

 

Eroare
Acest video nu există

Alexandra Putanu: Astăzi v-am surprins în acțiune, pe „platourile” de filmare. Cum a fost ziua aceasta pentru voi?

Cătălin Marin: Am avut o zi foarte încărcată, am filmat două sketch-uri pentru YouTube şi Facebook, plus un promo pentru piesa de teatru „Păzea că vine Apocalipsa”. Așa cum v-am obișnuit, săptămânal postăm câte un filmuleț haios pentru publicul din online.

Alexandra Putanu: Ce diferențe există între categoria de public care vine la teatru și cea care vă urmărește în online?

Constantin Zamfirescu: Sunt diferențe destul de mari. La spectacole vin persoane cu vârste între 30 şi 70 de ani, iar în online majoritatea sunt tineri, aşa cǎ trebuie să te adresezi lor și gustului lor de comedie. Adulţii savureazǎ alt gen de umor, mai subtil, mai cizelat. Ne straduim sǎ facem umor inteligent, şi pentru unii şi pentru alţii şi în acelaşi timp sǎ nu pierdem componenta fizicǎ, gestualǎ, comedia bufǎ care ne-a consacrat…misiune grea… A fi vulgar este simplu, dar când eşti vulgar aluneci uşor în penibil, lucru de care mă feresc de ani de zile. A avea un limbaj din care să poți să scoți comedie, dar să nu fie vulgar, nu este ușor și nici nu e la îndemâna oricui.

Melia Cerchez-Marin: Noi suntem creatori şi generatori de comedie. Scopul nostru este să îi facem pe oameni să râdă. Cu cât sunt mai mulţi, cu atât suntem mai fericiți. Dacă online-ul este soluția, iată că suntem și în online.

Cătălin Marin: Prin sketch-urile online am acaparat și publicul acesta tânăr, care este diferit, este mai pretențios.

Alexandra Putanu: Până acum, care a fost cel mai reușit material postat în online?

Melia Cerchez-Marin: Toate filmulețele postate au foarte multe aprecieri, şase dintre ele sunt virale, au fiecare milioane de vizualizǎri. Fanii noștri sunt foarte activi. Ca număr de vizualizări, cel mai bine a prins primul sketch, intitulat „Femeia la regim”, are peste cinci miloane în acest moment. Ideea a pornit de la o glumă internă. Bǎieţii se amuzǎ pe seama noastrǎ, a mea şi a Laviniei, cǎ suntem veşnic la dietǎ şi nu slǎbim nici mǎcar un gram!

 

Eroare
Acest video nu există

Alexandra Putanu: Care a fost cel mai emoționant moment pentru voi de când sunteți în trupa Sabotorii?

Constantin Zamfirescu: Am admirat enorm actorii care au trebuit să joace pe scenă când au avut o situație delicată în viața lor. Nu credeam că se poate așa ceva. La două zile de la un eveniment destul de dificil pentru mine, am fost pe scenă. Acesta a fost un lucru pe care nu am crezut că îl voi putea face vreodată.

Lavinia Stoica: Filmam pentru un sketch pentru internet. Eram la mare și Cătălin trebuia să mă arunce în apă. Am avut foarte multe emoții să nu care cumva să mi se strice genele și părul. Glumesc, evident!!

 

Eroare
Acest video nu există

Alexandra Putanu: Cătălin, am remarcat că „platourile de filmare” sunt chiar la tine acasă.

Cătălin Marin: Da, așa este. M-am mutat de la bloc la casă. Mi-am luat o casă mare ca să încapă toți colegii mei actorii. În curte facem agriculturǎ bio, adicǎ am vreo douǎzeci de fire de roşii, plantate cu mânuţa mea şi în casǎ fabricǎm trǎsnǎi.

Alexandra Putanu: Cum ai luat hotǎrârea de a te muta de la bloc la casă?

Cătălin Marin: Mi-a fost foarte greu și nu mă așteptam să fie o schimbare atât de bună pentru mine. Am locuit o viață întreagă în București.

Alexandra Putanu: Cât de mult vă ajută Melia în acest proiect?

Cătălin Marin: Melia este dirijorul nostru. Aranjează ideile noastre și le dă un sens, pentru că altfel am fi haotici.

Alexandra Putanu: Ce proiecte aveți în prezent? Unde vă vom vedea jucând în viitor?

Melia Cerchez-Marin: Cu piesa „Păzea că vine Apocalipsa!” am avut reprezentanții în sezonul estival la Teatrul de Vară Jupiter. Acum ne puteți vedea în țară, am jucat la Craiova, urmează să fim și în Galați și Brașov. Mai avem pregătit spectacolul de revistă „Astă seară râdem în familie”, unde vom și cânta. Pe 17 noiembrie, la Teatrul InDArt va avea loc premiera spectacolului pentru copii „Lupul, capra și scufița”, urmând ca apoi să îl jucăm și la Teatrul Ancuța din Ploiești. Urmǎtoarea reprezentaţie este pe data de 27 octombrie, când vom juca „Păzea că vine Apocalipsa” la Teatrul InDArt din Capitală.

Trupa Sabotorii – SOCIAL MEDIA:

Facebook: Trupa Sabotorii

Instagram: @trupasabotorii

Youtube: Trupa Sabotorii

Alexandra Putanu – SOCIAL MEDIA:

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu

Youtube: Alexandra Putanu

Citește și: Trupa Sabotorii, un nou început pe scenă

Citește și: Păzea că vine Apocalipsa Apocalipsa s-a jucat din nou pe scena teatrului InDArt

Citește și: Lavinia Stoica: „Teatrul pentru mine este viața mea și jumătatea mea”

Citește și: Gabriela Cara – despre cheia succesului în arta plastică și culinară

Categorii Prima TV
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close