Regizoarea de film, Daniela Sala își va lansa în premieră scurtmetrajul de ficțiune „Rochia de mireasă’’ la Cinema Europa din București

Scurtemtrajul de ficțiune ,,Rochia de mireasa’’ – regia Daniela Sala se va vedea in premiera azi, la ora 19:00, la Cinema Europa din Bucuresti in cadrul festivalului international de film Hyperfest.

76720847_2414404262146545_4840013038297808896_n.jpg
Povestea filmului este, în mod voit, una simplă: Ioana urmează să se căsătorească peste șapte luni cu Mădălin însă acesta câștigă un casting important pentru cariera sa și din acest motiv data nunții se devansează; cei doi trebuie să se căsătorească în doua săptămâni. Ioana este panicată la aflarea veștii și pornește în căutarea rochiei de mireasă ceea ce se dovedește a fi o adevărată aventură. Ioana nu-și găsește rochia, aproape că își pierde orice speranță și se gândește chiar să își anuleze nunta. În cele din urmă, cu ajutorul unui designer înțelegător totul se rezolvă, Ioana este fericita, dar… chiar în ziua nunții, o altă întâmplare, de data aceasta mult mai serioasă vine ca o răsturnare de situație pentru întreg filmul.
Din distribuția  filmului fac parte actori precum: Eugenia Serban, Ioana Madalina Ghileschi, Alexandru Constantin si persoane publice precum Sorina Ceugea si Florin Burescu.
Regizoarea ne spune : ,, Am ales acest subiect deoarece consider că nunta este un moment deosebit de important în viața fiecărei persoane și consider că multe femei se vor regăsi în acest film care pornește de la gestul căutarii rochiei de mireasă. Cu siguranță, fiecare viitoare mireasă își dorește ca în ziua nuntii să fie unică și, tocmai de aceea, se știe, miresei nu îi este ușor să-și aleagă o rochie care să îi impresioneze atât pe cei ce asistă la nuntă cât și pe viitorul soț; iar ea, mireasa, să se simtă, cu adevărat, așa cum spuneam, unică. ’’
Filmarile au avut loc in Bucuresti, in locatii precum Premier Palace Hotel & Spa, Camin Hyperion si o multitudine de magazine cu rochii de mireasa.

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close