Vedetele, regine pentru o seară la evenimentul „Elisabeth in the mirror”

Pe data de 12 noiembrie, Palatul Regal a fost martorul unui eveniment cu totul inedit.

Vedetele au fost „regine” pentru o seară în cadrul evenimentului „Elisabeth in the mirror”, realizat de către Mariana Sebe, general strategic manager la PR Avenue.

Andreea Berecleanu, Cristina Cioran, Adina Halas, Alexia Talavutis, Ana Baniciu sunt doar câteva dintre vedetele prezente la eveniment.

În cadrul evenimentului „Elisabeta în oglindă”, PR Avenue a adus în fața publicului prezent o atmosferă autentică, care a amintit de vremurile de demult. Invitații prezenți au sărbătorit prietenia dintre împărăteasa Elisabeta a Austriei cu regina Elisabeta a României într-o locație cu totul aparte din Capitală, în incinta Muzeului Național de Artă al României.

„Elisabeth in the mirror” a avut loc chiar ziua de naștere a Marianei Sebe, inițiatoarea excepționalului eveniment. Prietenii i-au fost alături, i-au urat „La mulți ani!”, și au ciocnit alături de ea un pahar de șampanie, pentru a marca fericita aniversare.

În cadrul evenimentului au fost prezentate colecțiile renumiților designeri și cunoscutelor brand-uri: Alexandra Calafeteanu, Denis Predescu, Mirela Diaconu, Marie Ollie, Aleha Toncea, Stephan Pelger, Parlor, Claus Tyler și Adrian Oianu.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul FREYWILLE, MediHelp International România, L’OR Espresso, Uriage, Chopard, HUMANIC, Cofetăria Armand, Schlumberger, Mozart, Jidvei, AquaCarpatica, Bonilash și ALINA BARBU, Make-up Artist & Beauty Blogger.


Articol: Alexandra Putanu

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close