Tendințele în Hairstyle pentru anul 2020

Anul 2020 se anunță a fi unul plin de schimbări în materie de hairstyling.

Alina Crișan, hairstylist recunoscut la nivel internațional, ne spune care sunt tendințele în ceea ce privesc tunsorile, culorile și accesoriile folosite pentru stlizarea părului.

Reporter: Care sunt tendințele pentru sezonul următor (atât din punct de vedere al lungimii, cât și din punct de vedere al culorii).

Alina Crișan: Asistăm astăzi la o democratizare a modei și în domeniul coafurii. Abordarea unui stil personal rămâne cea mai puternică tendință. Se creionează, totuși, anumite direcții pentru sezonul de primăvară -vară.
În materie de formă vom asista la o întoarcere în forță a tunsorilor bob, a bretoanelor, dar și a tunsorile ulta-scurte, așa cum am văzut în show-urile Fendi sau Saint Laurent. În ceea ce privește culoarea, blondul va căpăta reflexe mai calde, tonurile de scorțișoară, de miere sau de alună vor fi folosite pentru a adăuga mișcare și volum nu doar pentru părul blond, dar și pentru părul închis la culoare. Culorile puternice rămân în continuare o opțiune, cel mai probabil nuanțele reci de turcoaz, albastru etc. vor fi alegerea preferată.

Reporter: Accesoriile de păr au devenit foarte populare în ultimul an. Se mențin în tendințe și în sezonul următor?

Alina Crișan: Da. Se pare că lumea modei nu s-a plictisit de acesorii. Dimpotrivă, acestea sunt tot mai folosite și mai diverse. Accesoriilor strălucitoare împodobite cu cristale, perle sau pietre prezente și în sezonul trecut li se adaugă acum altele noi. Acestea sunt realizate din materiale organice cum ar fi lemnul, fibrele textile sau chiar florile naturale și au de multe ori un aspect mai brut, un finisaj mai puțin elaborat.

Alina Crișan este trainer al cursurilor de coafură, tunsoare și colorimetrie din cadrul platormei de cursuri DallesGO Cluj.
Pentru informații și înscrieri sunați la 0769.041.711

Articol: Alexandra Putanu

Categorii Dalles GO
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close