Mihaela Tatu este noul profesor Dalles GO!

Mihaela Tatu s-a alăturat familiei DallesGO în calitate de profesor al cursului de Public Speaking

20200123_193818

Incepand cu acest an, Mihaela Tatu s-a alaturat catedrei de profesori DallesGO si va preda cursul de Public Speaking în șase mari orașe din țară: Oradea, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu si Iasi. Cu o experiență de peste 22 de ani în radio și televiziune, unde a făcut doar emisiuni live, Mihaela Tatu a renunțat la lumina reflectoarelor pentru a se dedica unui domeniu menit să-i ajute și pe alții. Astfel că de 5 ani este trainer certificat ANC in Tehnica si Arta livrarii discursului.

FB_IMG_1579801293289

„Cum m-am apucat de public speaking? Renunțând la televiziune și găsingu-mi vocația, pregătindu-mă, bineînțeles, de-a lungul timpului pentru această activitate pentru care ai nevoie nu numai de informație, ai nevoie de experiență, expertiză și vocație. Și iată-mă, sunt în acest domeniu unde consider că exemplul personal este foarte important”, spune Mihaela Tatu despre momenul în care a decis să înceapă un nou capitol, prin intermediul căruia să-i ajute și pe alții. Cursurile pe care le predă la DallesGO sunt gândite astfel încât la finalul celor 12 săptămâni fiecare participant să -și poată adapta discursul în așa fel încât să hipnotizezi orice auditoriu.

FB_IMG_1579801275902

Mihaela Tatu este de părere că fiecare om are nevoie de un curs de Public Speaking, în special cei care îți doresc să evolueze profesional.

“Toți cei care nu au apucat să audă despre retorică și oratorie, niște materii care ar trebui să facă parte din învățământul nostru preșcolar, nu școlar. Cei care comunică de dimineața până seara, pentru că tot ce este în jurul nostru este o poveste cu introducere, cuprins și încheiere. De la a mă duce la administrația financiară și a-mi plăti dările, până la poștă când trimit un pachet. Totul este comunicare. Mă fac sau nu mă fac înțeles? Toată lumea ar trebui să se bazeze pe miracolul pe care îl constituie comunicarea. Nu vorbire, ci comunicare. Să transmiți și să rămână”, conchide Mihaela Tatu, profesor al cursurilor de Public Speaking DallesGO din Oradea, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu si Iasi.

FB_IMG_1579801261002

În cadrul cursurilor de Public Speaking DallesGO vei învăța, practic, arta „vorbelor bine spuse”, prin însușirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvânt, a găsirii ritmului, intonației, modulațiilor vocii, volumului și frazării potrivite. Astfel, vei obține maximum de impact în rândul celor care te ascultă.

FB_IMG_1579801268952

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.

Mai multe informații despre cursuri găsești pe dallesgo.ro sau la numărul de telefon: 0769.041.711

Articol: Alexandra Putanu

Categorii Dalles GO
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close