Am degustat 5 feluri de Pizza Grande de la Presto Pizza🍕

Bun găsit tuturor! În acest blog vă voi prezenta cele 5 sortimente de Pizza Grande de la Presto Pizza 🍕 pe care am avut ocazia de a le încerca.

După ce am filmat cunoscutul sketch: „Când îți este rușine cu mașina prietenului” alături de Anisia Gafton și de Serghei, echipa Presto Pizza mi-a oferit ocazia de a degusta câteva sortimente de Pizza Grande.

Rezumatul SKETCH-ului „Când îți este rușine cu mașina prietenului”

Pentru cei care nu au avut ocazia să urmărească sketch-ul, acesta surprinde momentul în care două prietene, Anisia și Alexandra vorbesc la telefon și se laudă cu mașinile pe care prietenii lor nu le au de fapt. Cele două se mint una pe alta că au prieteni bogați cu mașini scumpe, când de fapt realitatea este alta.

Într-o zi Alexandra o zărește pe Anisia într-o mașină cu prietenul ei, Serghei, însă aceasta nu era mașina de lux descrisă de Anisia. Când o vede pe Alexandra, ca să nu se facă de râs cu mașina prietenului ei, Anisia încearcă să o convingă pe Alexandra că se află într-un Uber și că Serghei era șoferul acestuia. Văzând că Anisia umblă cu astfel de minciuni, Serghei profită de situație, îi aduce câteva haine lăsate în mașină de ea, pe motiv că le-a uitat și îi cere Anisiei bacșiș pentru ele. De fiecare dată când așa-zisul șofer de Uber îi înapoiază hainele „uitate în mașină”, Anisia se vede obligată să îi lase bacșiș.

La un moment dat, un băiat pe bicicletă (Alexandru Sasha), cu o cutie de Pizza Presto în mână o strigă pe Alexandra. Aceasta se sperie, îi oferă 5 lei bacșiș și îi spune: „Vă mulțumesc domnule livrator de pizza! Poftiți aici 5 lei bacșiș din partea mea. Acum plecați! La revedere!”. Alexandra le dă de înțeles că acesta este livratorul de Pizza.

Farsele celor două țin până când Serghei și Mihai, prietenul Alexandrei ajung să facă accident rutier. Mașina lui Serghei lovește bicicleta lui Mihai (Alexandru Sasha). Minciunile celor două sunt descoperite atunci când Alexandra și Anisia sunt chemate de prietenii lor ca martori. Văzând că s-au dat de gol, că de fapt cei doi le cunosc, cele două se apropie ușor de ei iar apoi aruncă speriate cutia de Pizza (Alexandra) și hainele (Anisia) și fug. La final cei doi, Serghei și Mihai pleacă să cheltuie împreună banii câștigați pe urma celor două.

În cazul în care nu ai văzut sketch-ul respectiv, îl poți urmări aici.

În momentul de față a făcut aproape 500K vizualizări pe YouTube, 7 milioane de vizualizări pe Facebook, alături de aproximativ 20K de share-uri. De asemenea, până și pe TikTok doar câteva secvențe au făcut view-uri foarte multe, ținând cont că pe TikTok ești limitat la a posta un filmuleț de maxim un minut.

Astfel, „Livratorul de pizza” Presto – the real one, s-a autosesizat când a văzut pe rețelele de socializare (Facebook, Youtube, TikTok și Instagram) și că i-a fost furată identitatea, așa că a venit în persoană să îmi aducă mai multe sortimente de pizza grande, ca să îmi pot alege preferata.Trebuie să recunosc că mi-a fost foarte greu să mă decid între Pizza Prosciuto, Pizza Suprema, Pizza Țărănească, Pizza Carbonara și Pizza Quatro Formagi, toate cele 5 fiind excelente!

Pentru că am primit 5 sortimente de Pizza, am decis să ofer o părere despre fiecare. Este adevărat că gusturile nu se discută, dar nu cred că ar strica să citești o opinie despre un anumit sortiment de Pizza. Mă gândesc că poate te pot ajuta să alegi cu ușurință un sortiment de pizza care să fie pe placul tău, sau ca să fii sigur că faci alegerea potrivită, din punctul meu de vedere le poți comanda pe toate, căci toate au fost excelente.

1. Pizza Prosciuto 🍕

Acest sortiment de Pizza Grande este foarte bun. Pentru cei care preferă simplitatea, Pizza Prosciuto este alegerea perfectă. Spun asta pentru că Pizza Prosciuto nu conține foarte multe ingrediente, iar dacă nu îți place să faci combinații cu ingredientele, este alegerea perfectă pentru tine. Pizza Prosciuto conține doar mozzarella, șuncă și sos de roșii. Prețul unei astfel de Pizza Grande este de 30 lei. Vezi VIDEO!

2. Pizza Suprema🍕

Dacă Pizza Prosciuto este alcătuită din puține ingrediente, Pizza Suprema este la polul opus. Acest fel de Pizza Grande nu conține mai mult de 8 ingrediente, printre care se numără: sosul de roșii, mozzarella, șunca, carnea de vită, cârnații cruzi uscați, ceapa, porumbul și cașcavalul afumat. Este o pizza cu de toate. Pizza Suprema este foarte bună și destul de consistentă. Pentru că are multe ingrediente, are și un preț mai mare în valoare de 40 de lei. Vezi VIDEO!

3. Pizza Țărănească 🍕

Dacă ar fi să aleg dintre Pizza Prosciuto, Pizza Suprema și Pizza Carbonara, trebuie să recunosc că Pizza Țărănească este preferata mea. De fiecare dată când vreau să comand o pizza aleg acest sortiment.

Spre deosebire de Pizza Suprema care are destul de multe ingrediente, Pizza Țărănească vine cu acea ceapă dulce care îi oferă mâncării un gust extraordinar. Printre ingredientele pe care Pizza Țărănească le conține se numără: sosul de roșii, mozzarella, salamul picant, ciupercile, baconul, și evident, ceapa de care am vorbit mai sus. Pe acest fel de Pizza Grande îl găsiți la prețul de 34 lei. Vezi VIDEO!

4. Pizza Carbonara 🍕

Pizza Carbonara are un gust unic. Deși a fost foarte gustoasă, recunosc că acest gen de Pizza nu este pe gustul meu. Mi-a plăcut mult mai mult cea Țărănească. Pentru cei care nu pot mânca Pizza cu ouă, nu recomand. Pizza Carbonara conține mozzarella, sos smântână, bacon, ou și parmezan și se poate comanda la prețul de 33 lei. Vezi VIDEO!

5. Pizza Quattro Formaggi🍕

Înainte de a comanda nu eram fana acestui tip de Pizza, dar după ce am încercat Pizza Quattro Formaggi mi-am schimbat părerea. Este un alt tip de Pizza deoarece nu conține carne, are doar mozzarella, cașcaval, parmezan și gorgonzola. Mi-a plăcut foarte mult și chiar recomand acest sortiment. Pizza Quatro Formaggi se găsește la prețul de 35 lei. Vezi VIDEO!

Cu alte cuvinte, recomand Presto Pizza și consider că în momentul de față este cea mai indicată pizzerie din București de unde poți servi o pizza de calitate atât la tine acasă, cât și în oraș.

Așadar, dacă te-am convins să îți iei o Pizza Presto, poți face comanda direct prin aplicație sau o poți comanda pe site-ul Presto Pizza.

Poftă bună!

Vezi sketch-ul: „Când îți este rușine cu mașina prietenului” (Serghei și Anisia)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Pizza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close