Am revenit pe „Blogul Alejandrei” cu un nou domeniu (.com)

Dragi cititori, după o lungă pauză de la activitatea mea am revenit pe „Blogul Alejandrei” cu noi schimbări. De data aceasta vin cu un nou domeniu (blogulalejandrei.com) cu noi articole captivante, care vor aborda o tematică, dar și o structură diferită.

„Blogul Alejandrei” vă va oferi articole despre Beauty, Fashion, Lifestyle, IT, TikTok, Instagram, Blogging, YouTube, Vlogging, Televiziune, PR, Social Media, Modelling, Fotografie, Muzică, Actorie etc.

Cu siguranță că vă întrebați de ce am lipsit atât de mult pe blog. Momentan nu pot oferi mai multe detalii despre absența mea, însă în cel mai scurt timp veți afla.

Totodată, trebuie să vă spun că am proiecte noi pe care vi le voi dezvălui în curând și care vor marca mari schimbări în activitatea mea.

Mai întâi, trebuie să vă menționez că am schimbat tipul de content. Majoritatea articolelor de până acum aveau format de revistă, fiind regăsite și în Revista Babilon, o publicație extraordinară de care mă simt mândră că am avut ocazia să colaborez. Deoarece în paralel scriam și pentru Revista Babilon, categoria Presă și Televiziune, am lăsat în spate contentul pentru blogul personal și m-am axat mai mult pe Babilon TV. De aceea, există foarte multe articole despre mine, în care se vorbește despre activitatea mea la persoana a treia și foarte multe interviuri cu vedete, influenceri și vloggeri. Oficial, vă declar că din acest moment voi crea conținut unic, care se va putea citi doar pe Blogul Alejandrei.

Odată cu achiziționarea unui nou domeniu pentru blogul meu personal, am creat și o pagină nouă de Instagram, @blogulalejandrei.ro unde voi promova în exlusivitate conținutul de pe blog. Vă invit să îmi urmăriți și canalul de YouTube, deoarece foarte mult content din partea de video va face trimitere la YouTube.

Așadar, rămâneți pe fază căci în curând vin cu noi vești!

Vă mulțumesc pentru atenție!

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu, @blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Alejandra's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close