Hairstyle | Am făcut review la Elseve Dream Long L’Oreal Paris

Bine v-am regăsit pe blogul meu!

Astăzi vă voi vorbi despre un șampon pe care îl folosesc de câteva luni și care a avut un efect incredibil asupra vârfurilor mele de păr și nu numai.

În ultimul timp, am început să pun un accent foarte mare pe sănătatea și pe aspectul părului meu, iar recent am încercat o gamă de șampon de la L’Oreal Paris care m-a ajutat să scap de acele vârfuri despicate care îmi distrugeau părul.

Pentru că eu am părul foarte lung, adesea se întâmplă ca imediat după spălare și pieptănare vârfurile mele să se despice în mai multe fire. Prin urmare, am căutat în online un șampon potrivit și așa am aflat de Elseve Dream Long, șamponul pentru întreținerea părului lung.

Trebuie să recunosc că la început nu credeam că acest șampon va schimba părul meu, însă pe parcurs lucrurile nu s-au dovedit a fi așa.

Elseve Dream Long este cu siguranță cel mai bun șampon pe care l-am folosit vreodată pentru prevenirea vârfurilor despicate. Pe lângă faptul că oferă strălucire firelor de păr, acesta își păstrează aspectul de păr îngrijit chiar și la trei zile de la ultima spălare.

Ceea ce trebuie să mai menționez este faptul că acest efect fără vârfuri despicate nu este permanent. Este necesară folosirea acestui șampon de fiecare dată când ne spălăm părul. De exemplu, dacă ne-am spălat cu Elseve Dream Long, iar peste câteva zile alegem să ne spălăm doar cu un alt șampon, firele despicate vor deveni vizibile, poate nu la fel de mult ca înainte, dar sigur se vor observa.

Tipul meu de păr

În momentul în care am început să folosesc șamponul Elseve Dream Long, părul meu era (și este și în prezent) natural, nevopsit. Este foarte important să ne alegem șamponul în funcție de tipul de păr pentru că este posibil ca acest șampon să nu fie recomandat sau să nu aibă același efect pe un păr care a mai fost vopsit în trecut sau care a beneficiat de alte tratamente.

Elseve Dream Long sau tunsul ultimilor centimetri?

Cu siguranță că vă întrebați dacă odată ce am folosit Elseve Dream Long mai este necesar să mergem la salon ca să ne tundem ultimii centimetri. Ei bine, da. Pentru a avea un păr sănătos este indicat să ne tundem vârfurile regulat. Dacă am putea ajunge la hairstylist pentru tăierea vârfurilor cel puțin de 2 ori pe an, ar fi ideal pentru regenerarea părului.

Un salon la care merg de ceva ani destul de des pentru a-mi tăia vârfurile despicate, și de care sunt foarte mulțumită este Maison Noir. De fiecare dată plec de acolo cu un vibe foarte bun, iar dacă alegeți să veniți acolo pentru tăierea ultimilor centimetri, vă recomand oferta care conține pachetul de tuns plus coafat.

Însă, tăierea ultimilor centrimetri nu este o soluție permanentă, deoarece în timp acele fire vor crește iar și iar, iar dacă nu folosim un șampon cum este Elseve Dream Long, firele de păr vor redeveni spicuite în scurt timp de la ultimul tuns.

Botoxul de păr sau Elseve Dream Long?

În urmă cu 3 ani am încercat la Yofi Hair Academy tratamentul cu botox de păr de la Kashmir Hair Botox, unde am realizat și un reportaj pentru Antena 1, în cadrul Intact Media Academy, școala de televiziune pe care am terminat-o.

Tratamentul cu botox de păr a avut un efect superb asupra părului meu, în sensul că în acea perioadă părul meu stătea întins, fără a mai fi necesar să utilizez placa. Evident, a trebuit să folosesc la fiecare spălare șampoanele din gama Kashmir Hair.

Cu siguranță, dacă doriți să încercați tratamentul cu botox de păr vă recomand să îl faceți la Yofi Hair Academy. Acolo veți întâlni o echipă specialistă în acest tratament, care vă va ajuta să aveți un păr superb!

Iar acum dacă mă întrebați ce aș alege între botoxul de păr și Elseve Dream Long, trebuie să știți că vorbim de lucruri total diferite. Principala diferență este aceea că tratamentul cu botox de păr va da întotdeauna un aspect de păr întins cu placa, pe când Elseve Dream Long va reda un efect de păr natural după spălare. Tratamentul cu botox de păr se face de două ori pe an, pe când șamponul Dream Long îl folosim la fiecare spălare.

Despre produsele L’Oreal Paris Elseve Dream Long

Când am făcut prima achiziție a produselor de la L’Oreal Paris Elseve Dream Long, mai întâi am cumpărat șamponul, balsamul, balsamul REVIVER, masca, crema de păr, spray-ul și serul (vom vorbi despre toate).

Ulterior, am aflat că a apărut și o gamă de produse realizate special pentru coafat și o mască de păr în variantă la plic, despre care vă voi povesti mai jos.

În primul rând, trebuie să menționez că pentru a avea efectul dorit, este indicat să folosim toate produsele de la Elseve Dream Long (șamponul, balsamul, masca, crema, spray-ul și uleiul). Cel mai mare accent trebuie să îl punem pe balsam deoarece acesta este responsabil de regenerarea vârfurilor de păr.

Prezentarea produselor L’Oreal Paris Elseve Dream Long

1. ȘAMPONUL regenerator = 250 ML

Sămponul regenerator de la Elseve Dream Long este foarte bun pentru lungimi, însă cel puțin pe mine în zona scalpului nu m-a convins. Nu sunt foarte mulțumită de cum acționează la nivel de scalp, motiv pentru care de fiecare dată prefer ca după ce aplic acest șampon să utilizez un alt șampon special care știu că ar avea un altfel de efect asupra scalpului meu.

Caracteristici
Este un produs care tratează și curăță eficient părul și scalpul, cu o formulă îmbogățită în keratină, vitamine și ulei de ricin. Acesta curăță și ajută la întărirea firului de păr, luptă împotriva ruperii părului deteriorat, tratează și combate vârfurile despicate.Ingrediente

Ingredientele pe care șamponul regenerator le are sunt: vitaminele, care au rolul de a hrăni părul, uleiul de ricin, care întărește părul de la rădăcină la vârfuri și keratina, care regenerează și hidratează firul de păr.

Aplicare
Ca modalitate de aplicare, șamponul regenerator se aplică pe părul umed, se va masa până se formează spuma, iar apoi este necesar să clătim.

Efect

Șamponul regenerator are un efect de strălucire și finețe, iar acesta este indicat pentru toate tipurile de păr și de scalp, în special persoanelor care au un păr degradat.

2. BALSAM pentru păr ușor de pieptănat = 200 ML

Balsamul este un must have în întreg acest proces. Fără acesta, părul nostru nu va avea efectul mult dorit. Balsamul este cel care regenerează firele despicate și trebuie neaparat să îl aplicăm pentru a ne salva ultimii 3 cm.

Caracteristici

Balsamul pentru păr ușor de pieptănat este deal pentru descurcarea ușoară a părului lung și degradat. Acesta are o formulă îmbogățită în keratină, vitamine și ulei de ricin, și descâlcește imediat părul în timp ce îl hidratează și previne ruperea acestuia. Astfel, acesta descurcă ușor părul, facilitează pieptănarea, hidratează, hrănește, reconstruiește firul de păr, previne ruperea firului de păr pentru un păr mai puternic, oferă strălucire și protejează părul.

Ingrediente

Conține keratină vegetală pentru reconstruirea firului de păr până la vârfuri, vitamine, pentru un păr mai puternic și ulei de ricin, pentru hrănire, strălucire și protejarea părului.

Aplicare
Se aplică după șamponare, se lasă un timp scurt să acționeze iar apoi se clătește bine.

3. Rapid Reviver, balsam intensiv pentru păr lung degradat  = 180 ML

După ce am aplicat șamponul și balsamul, pentru a amplifica efectul, se recomandă a se folosi balsamul pentru părul lung degradat, Rapid Reviver.

Aplicare

Ca modalitate de utilizare, acesta se aplică pe părul umed, pe lungimi și pe vârfuri, după șamponarea și folosirea primului balsam. Apoi se clătește. Diferența dintre balsamul obișnuit și acesta este că la Rapid Reviver nu există timp de acționare. Totodată, acest balsam se poate folosi zilnic. O altă diferență este aceea că balsamul Rapid Reviver repară de 2 ori mai mult datorită concentrației ridicate de ser protector îmbogățit cu Amino Acizi și ulei de ricin, ajutând astfel la repararea suprafeței fibrei, față de un balsam clasic.

4. MASCĂ de păr regeneratoare = 300 ML

Masca de păr regeneratoare este un pas indispensabil în îngrijirea părului deteriorat. Aceasta are o formulă hrănitoare îmbogățită cu keratină, vitamine și ulei de ricin, întărește părul, regenerează și îl lasă moale și strălucitor.

Caracteristici

Produsul hrănește și regenerează părul, întărește firul de păr, lasă părul moale la atingere, oferă strălucire și facilitează pieptănarea,

Ingrediente

Ca ingrediente, masca de păr conține keratina, care regenerează și hidratează firul de păr, ulei de ricin, care întărește părul de la rădăcină la vârfuri și vitamine, care hrănesc părul.

Aplicare
Se stoarce excesul de apă din păr apoi se aplică masca concentrându-ne pe lungimi și vârfuri. Se va lăsa un timp de acționare de 2 – 3 minute iar apoi se va clăti.

Masca regeneratoare este pentru toate tipurile de păr și de scalp, iar după utilizare oferă o pieptănare ușoară a părului.

5. CREMĂ pentru păr deteriorat = 200 ML
Crema pentru părul deteriorat de la L’Oréal Paris Elseve Dream Long este un tratament fără clătire care oferă părului spălat toate cele necesare.

Caracteristici

Crema are un efect regenerator, întărește firul de păr, conferă o strălucire atrăgătoare și oferă o protecție eficientă a părului, în timpul tratamentului termic.

Aplicare
Produsul se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul și nu se clătește.

Efect

Produsul oferă protecție termică, pentru pieptănare ușoară și nutriție.

6. SPRAY pentru protecția termică a părului =150 ML

Spray-ul pentru protecția termică a părului este tot un tratament fără clătire care oferă părului spălat toate cele necesare.

Caracteristici

Spray-ul conferă o strălucire atrăgătoare și conferă o netezime de catifea.

Aplicare
Se aplică pe părul uscat, mai ales pe lungime și pe vârfuri. Nu se clătește. Se pieptănă și se aranjează părul, ca de obicei.

Efect

Spray-ul oferă strălucire și finețe și protecție termică pentru pieptănare ușoară.

7. SER Long Sleek, ingrijire leave-in pentru păr lung = 100 ML

Tratamentul fără clătire L’Oréal Paris Elseve Dream Long Sleek oferă părului spălat toate cele necesare pentru menținerea acestuia.

Caracteristici

Ca principală caracteristică, acesta hrănește părul pe întreaga sa lungime, lasă părul fin ca mătasea, la atingere, oferă părului protecție termică și previne uzarea și deteriorarea părului în timpul coafatului.

Ingrediente

Ca ingrediente, serul nu conține silicon.

Efect

Ca efect, oferă protecție termică, împotriva electrizării părului

SER FRIZZ KILLER SERUM, ser cu efect de netezire pentru păr = 100 ML

Serul FRIZZ KILLER SERUM este un ser cu protectie termica pentru par lung și creț. Este cea mai nouă formulă a acestui ser. Acesta este îmbogățit cu keratină vegetală și unt de cacao și îmblânzește părul electrizat.


Ingrediente si inovatie:
Serul Frizz Killer Elseve îmblânzește părul electrizat. Nu conține silicon pentru o senzație naturală și oferă protecție termică de până la 230°C*. Totodată, acesta protejeaza împotriva căldurii produsă de instumente de păr cu caldură de pana la 230°C.

Aplicare
Se vor folosi 1-2 pompițe pe părul umed înainte de a-l usca. Odată uscat, se poate folosi placa de par. Produsul poate fi folosit și pe părul uscat.

8. CREMA SUPER BLOWDRY = 150 ML

Produsul cu protecție termică L’Oréal Paris Elseve Dream Long asigură protejarea eficientă a părului împotriva deteriorării cauzate de coafarea la temperaturi înalte.

Caracteristici

Acesta oferă o protecție eficientă a părului, în timpul tratamentului termic pentru un păr strălucitor și hidrata și asigură o fixare lejeră

Aplicare
Se aplică pe lungimea și pe vârfurile părului spălat și se pieptănă. Nu se clătește.

9. AIR VOLUME, șampon uscat pentru volum, care nu lasă urme albe = 200 ML

Șamponul uscat L’Oréal Paris Elseve Dream Long redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici

Acesta absoarbe excesul de sebum, creează un volum bogat și aerisit pentru un păr parfumat și nu lasă urme albe în păr.

Aplicare
Se va agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.

Efect

Ca efect, acesta va reda un păr voluminos.

10. WATERFALL WAVES, spumă de păr pentru definirea buclelor = 200 ML

Waterfall Waves este o spumă de păr pentru definirea buclelor conferă o netezime de catifea, disciplinează părul rebel și oferă părului hidratare și nutriție.

Aplicare
Se aplică pe părul umed, mai ales pe lungime și pe vârfuri. Nu se clătește. Se aranjează părul, ca de obicei.

11. Steam Mask, mască hrănitoare pentru păr lung = 20 ML

Masca pentru păr L’Oréal Paris Elseve Dream Long Steam Mask este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului, oferind acestuia un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Caracteristici:

Masca de păr hidratează intens, regenerează părul pe întreaga sa lungime și stimulează creșterea părului.

Aplicare
Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine. Masca oferă un efect de hidratare

Așadar, dacă aveți un păr lung și deteriorat, gama L’Oreal Paris Elseve Dream Long este varianta potrivită pentru a scăpa de vârfurile despicate. Recomand Elseve Dream Long!

Mulțumesc pentru atenție!

MUA: @andreeafugaru, @dianaggeorgianamakeupartist

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Hairstyle
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close