Elle New Media Awards 2021| Despre ținuta purtată la gală!

Miercuri seara, pe 22 septembrie 2021 la Clubul Diplomatic din Capitală a avut loc Gala Elle New Media Awards, un eveniment care premiază în fiecare an creatorii de conținut online din zona de lifestyle, beauty, fashion, dar și din zona de food sau travel.

Influenceri, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei au fost prezenți la Elle New Media Awards și au respectat în totalitate dress code-ul evenimentului prin ținute de party reunite sub dress code-ul NKOTB (New Kids On The Block), potrivit Elle.ro.

Gazdele evenimentului Elle New Media Awards 2021 au fost Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România și Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 10 categorii ELLE New Media AWARDS, votați în exclusivitate de public pe site-ul revistei, potrivit Elle.ro.

Toţi cei prezenți s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacției de a adopta ineditul dress-code „New Kids On The Block” (Elle.ro)

Trebuie să recunosc că dress code-ul ales pentru acest eveniment m-a pus foarte mult în dificultate, motiv pentru care am apelat cu mare încredere la Sînziana Rădulescu, consultant de stil vestimentar care m-a ajutat să îmi găsesc outfit-ul potrivit pentru acest eveniment.

Styling by Sînziana Rădulescu

Sînziana Rădulescu, consultant de stil vestimentar, a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei în care a povestit cum mi-a ales outfit-ul pentru evenimentul Elle New Media Awards 2021.

Anul acesta dress code-ul evenimentului Elle New Media Awards a fost „NKOTB – New Kids on The Block”. La ce te-ai gândit prima dată când ai aflat dress code-ul?
Sînziana Rădulescu:
La o gașcă de copii rebeli în fața blocului, ca pe vremuri. Apoi…panică. Cu ce ne îmbrăcăm :))?

Cum ai ales piesele pentru ținută?
Sînziana Rădulescu
: M-am documentat mai întâi, apoi am decis să mergem pe denim și chestii colorate. De la teniși colorați la machiaj foarte vesel.

La ce coafură te-ai gândit pentru a crea acest outfit?
Sînziana Rădulescu:
Am mers pe ceva funky vesel…adică pe două codițe lejere prinse cu moațe ca în anii 90’.

La o ținută, asocierea denimului roz cu cel albastru este o combinație reușită întotdeauna?
Sînziana Rădulescu:
Daaa, albastru cu roz merg foarte bine. Secretul este să alegi nuanțe puternice pentru ambele culori sau nuanțe pastelate de roz și bleu.

Cum ai ales nuanțele pentru partea de machiaj?
Sînziana Rădulescu:
Am vrut să merg pe roz că e o culoare veselă și plină de viață. Și am introdus puțin negru pentru că era un eveniment de seară și se potrivea contextului.

A fost greu de ales outfit-ul pentru acest eveniment?
Sînziana Rădulescu:
A fost greu, dar provocator. Mi-a plăcut sincer! Am avut emoții când am studiat că trupa NKOTB a revenit prin anul 2008 și mă gândeam dacă dresscode-ul nu se duce cumva în direcția asta mai nouă, dar până la urmă am mers pe clasic și pe prima variantă a trupei.

Make Up & Hair by Diana Georgiana MUA

La partea de machiaj și păr m-a ajutat Diana Georgiana MUA care mi-a realizat un superb make-up care poartă denumirea de Madness Pink Baby. Totodată, aceasta mi-a realizat și superbele codițe pe care sigur le-ați admirat în fotografii.

Diana Georgiana MUA a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei în care a dezvăluit cum a realizat machiajul pentru evenimentul Elle New Media Awards.

Ce reprezintă machiajul Madness Pink Baby?
Diana Georgiana MUA:
Numesc madness în general ce este aproape de extra, de “too much”. În cazul acesta “nebunia rozului” este un full Pink glam makeup, accentuat printr un detaliu gold și alb în colțul intern al ochiului, cât și prin linia grafică de tuș.

Cât timp a durat realizarea acestui machiaj?
Diana Georgiana MUA:
Machiajul a durat două ore, fiind o lucrare în care se utilizează farduri colorate, linii de tuș și rujuri colorate, timpul de realizare este mai îndelungat.

Care sunt etapele pe care trebuie să le urmăm pentru a realiza un astfel de make-up?
Diana Georgiana MUA:
Etapele acestui machiaj sunt etapele de bază ale unui machiaj, un look bronzy realizat în tonuri foarte aprinse de roz. Curățarea tenului, hidratare, stilizarea sprâncenelor, machiajul ochilor, al feței etc, dar lucrate în intensitatea maximă pe care o putem reda fardurilor.

Care sunt greșelile pe care le putem face la acest machiaj?
Diana Georgiana MUA:
La acest machiaj putem întâmpina problema răspândirii haotice a prafului de fard pe față, la linia de tuș pot apărea probleme în trasarea acesteia sau simetria lor. Totodată, la acest look să nu uităm de machiajul buzelor, care pot fi conturate prea mult și în momentul aplicării rujul să apară un contur nu foarte bine definit. Corectarea rujului colorat este dificilă, deoarece nuanța se amestecă cu corectorul riscând să se formeze pete. Sfatul meu ar fi sa conturăm buzele cu un creion într-o nuanță mai puțin intensă, aplicarea unui ruj cu intensitate mică, iar după ce suntem mulțumiți de rezultat, umplem buzele cu nuanța intensă dorită.

La ce alte evenimente mai poate fi purtat acest machiaj?
Diana Georgiana MUA:
Machiajul acesta poate fi purtat la orice tip de eveniment, ținuta, accesoriile și coafura fiind elementele ce trimit machiajul în diferite zone.

Jacket by Cato

Întreaga ținută a prins un alt contur în momentul în care am ales să o accesorizez cu o geacă scurtă de la Cato din denim de culoare albastru închis.

Outfit by Bershka

Pentru a respecta dress code-ul, la acest eveniment am ales să port un tricou cu franjuri cu Mickey Mouse și pantaloni mulați pe corp din denim roz, ambele piese fiind achiziționate de la Bershka.

Shoes by Reverse

La partea de încălțări, am purtat o pereche de sneackerși Textil Beckett de culoare mov, pe care îi puteți achiziționa de aici.

În încheiere, doresc să îi mulțumesc Sînzianei Rădulescu pentru întreg styling-ul realizat și Dianei Georgiana MUA pentru superbul machiaj și pentru coafură!

Mulțumesc pentru atenție!

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close