Scurtmetrajul ”Nonconformistul” | Cum a fost la Avanpremieră!

Sâmbătă, 2 octombrie la Happy Cinema a avut loc avanpremiera scurtmetrajului „Nonconformistul”, un proiect realizat de actorul și influencerul Gabriel Mg, care vorbește despre o schimbare în lumea teatrului.

În scurtmetraj este vorba despre un tânăr student în anul al doilea la Facultatea de Actorie, care este plictisit de ceea ce se studiază la cursuri și care va încerca să îi schimbe pe ceilalți și să îi influențe să modernizeze lumea teatrului.

Protagonistul scurtmetrajului este chiar Gabriel Mg, o fire mai rebelă care vrea să demonstreze tuturor că poate reuși în această meserie fără să se încadreze în principiile impuse de societate. Dacă acesta va reuși, veți afla începând cu data de 3 octombrie, de la ora 19, când va avea loc premiera scurtmetrajului „Nonconformistul”.

Împreună cu Gabriel Mg, au mai jucat și actorii: Maria Costeschi, Gabriela Porumbacu, Hany Derbas, Amalia Năstase, Alexandra Zamfirescu, Andreea Ionela, Silviu Lupescu etc. Producția a fost filmată de către Tedd (Teodor Dumitru), iar întregul scurtmetraj a fost regizat și montat de către Gabriel Mg. La partea de scenariu Gabriel a lucrat alături de Miruna Andreea Icleanu.

La avanpremiera scurtmetrajului „Nonconformistul” Gabriel Mg a acordat un interviu pentru postul de televiziune Tele7abc în care a vorbit despre producția care promite să revoluționeze lumea actorilor.

Interviul poate fi urmărit pe YouTube:

Video: Teodor Dumitru

Mulțumesc pentru atenție!

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Citește și: Gabriel Mg, despre rolul din “Nonconformistul”: “Normalul este cea mai crudă insultă!”

Categorii Cinema
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close