Am lansat emisiunea „Podcast cu Alejandra”!

Am plăcerea de a vă anunța că începând din data de vineri, 26 noiembrie de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea „PodCast cu Alejandra”, emisiune produsă de casa de producție Artsma.

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate.

Vezi PROMO – PodCast cu Alejandra

La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media.

Printre primii invitați care au acceptat deja invitația în emisiune se numără: Sensy, o prezență remarcabilă în online, creatoare de conținut și fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, Nicolle Gheorghiu-Popescu, co-protagonista din serialul „Lacrimi de iubire” produs de Media Pro Pictures, serial și film care la începutul anilor 2000 a atins un succes enorm, renumita actriță Larisa-Cosmina Dobrotă, cunoscută pentru celebrul rol din serialele românești de la Acasă TV („Iubire ca-n filme”, „Inimă de țigan”, „Regina” etc.) dar și pentru rolul Katiei din serialele „Fructul Oprit” și „Sacrificiul” de la Antena 1, și Anisia Gafton, o actriță de comedie foarte talentată, iubitoare de stand-up comedy și totodată fostă concurentă a emisiunii „Ferma – Orășeni VS. Săteni” de la Pro TV.

În prima ediție a emisiunii „PodCast cu Alejandra”, care va debuta vineri, 26 noiembrie de la ora 19:00, o vom vedea și auzi pe Sensy care ne-a vorbit despre secretele unui creator de conținut de succes și totodată ne-a dezvăluit detalii neștiute din spatele emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Podcast-urile au devenit în ultimul timp cele mai ascultate și urmărite emisiuni, care au prins contur și în România, atingând astfel un succes imens în online, atât pe YouTube, cât și pe toate platformele audio existente care dispun de conținut de tip PodCast.

Așadar, vinerea de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea „PodCast cu Alejandra”!

Mulțumesc pentru atenție!

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Citește și: Alexandra Putanu lansează emisiunea ”PodCast cu Alejandra” în colaborare cu ARTSMA (Tele7abc.ro)

Categorii PodCastEtichete , , , , , ,

1 gând despre „Am lansat emisiunea „Podcast cu Alejandra”!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close