Beauty | Cum se realizează corect un Daily TV Natural Make-Up!

Bine ați revenit pe Blogul Alejandrei!

În articolul de luna aceasta din rubrica de beauty, Luminița Ulmămei, un MUA extraordinar, cu o experiență de necontestat în domeniul machiajului, ne va explica cum se realizează corect un machiaj natural de zi și totodată, de televiziune!

MUA: Luminița Ulmămei
Hair: Pearl Luxury

Care este povestea Luminiței?
„Numele meu este Luminița Ulmămei, am 32 de ani, sunt Make Up Artist certificat din anul 2018, dar pasiunea pentru machiaj o am încă din copilărie. În facultate îmi machiam colegele pentru a merge în club. În anul 2018 m-am hotărât sa renunț la jobul dintr-o multinațională din dorința de a învața și practica cât mai mult pasiunea pentru machiaj. Astfel, am urmat un curs de baza, apoi am participat la multe Masterclass-uri și cursuri de perfecționare. Sunt foarte mândră de tot ce am realizat până în prezent, ținând cont că în anul 2020 am devenit și mămica. În prezent, pe lângă pasiunea pentru machiaj este și aceea pentru sprâncene perfecte. În continuare mă documentez, învăț, particip la tot ceea ce ține de domeniul machiajului și al sprâncenelor. Îmi iubesc clientele care îmi calcă pragul, iar entuziasmul acestora la finalul machiajului este cea mai mare satisfacție pentru mine!”, a declarat Luminița pentru Blogul Alejandrei.

MUA: Luminița Ulmămei
Hair: Pearl Luxury

Luminița Ulmămei MUA a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei în care a vorbit despre Daily TV Natural Make Up.

Alejandra: Ce reprezintă un machiaj de zi?

Luminița Ulmămei: Pentru orice tip de machiaj este foarte importantă pregătirea tenului și hidratarea acestuia. Machiajul de zi reprezintă un aspect cât mai natural al pielii, folosirea unui fond de ten cu acoperire mică sau un BB cream, conturarea ochilor și a pomeților în nuanțe cât mai neutre. Lumina naturală poate evidenția frumos anumite produse, care pot fi aplicate astfel încât întreg aspectul să fie unul radiant. Rezultatul final trebuie doar să scoată în evidență trăsăturile frumoase ale persoanei respective.

Alejandra: Dar machiajul de televiziune?

Luminița Ulmămei: Întotdeauna machiajul de televiziune este mai puternic, ținând cont de luminile din studio. Toate imperfecțiunile trebuie să fie acoperite, tenul trebuie să arate impecabil, pielea să nu aibă aspect lucios. Conturarea feței este mai intensă pentru a crea iluzia de micșorare a maxilarului, nasului, pomeți ridicați, toate acestea în funcție de trăsăturile feței. Nu există neaparat o regulă pentru machiajul ochilor, aceștia pot fi mai intenși, dar în general se merge tot pe nuanțe neutre, buze cât mai frumos conturate dar cu aspect natural, fără sa iasă prea mult în evidență, iar sprâncenele au un rol foarte important, și prin urmare acestea trebuie să fie conturate corect. Spun acest lucru deoarece o conturare intensă sau inestetică a acestora poate distruge restul machiajului sau chiar schimba privirea în așa fel încât persoana în cauză să pară suparată sau încruntată.

MUA: Luminița Ulmămei
Hair: Pearl Luxury

Alejandra: Care au fost pașii urmați în realizarea acestui tip de machiaj? Ce produse ai folosit?

Luminița Ulmămei: Demachierea/curățarea tenului folosind apa micelară, loțiune tonică. Am hidratat pielea foarte bine aplicând: apa termala, acid hialuronic, crema hidratantă, baza hidratantă, iar pe zona T o bază ușor matifiantă. Apoi au urmat aplicarea: fondului de ten, anticearcăn/corector, conturarea cremoasă a pomeților/nasului/maxilar, fixarea produselor cremoase cu pudră. Apoi am trecut la corectarea sprâncenelor, machiajul ochilor, aplicarea genelor false și conturarea buzelor.

Alejandra: Câte fonduri de ten ai aplicat?

Luminița Ulmămei: Am aplicat un singur fond de ten cu acoperire medie spre mare.

Alejandra: Cum ai conturat fața?

Luminița Ulmămei: Folosind o pensulă destinată conturării cu produse atât cremoase cât și uscate pentru un aspect armonios.

Alejandra: Ce fel de iluminator ai aplicat?

Luminița Ulmămei: Am folosit un iluminator compact auriu.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?

Luminița Ulmămei: Folosind un gel de fixare și apoi trasând cu un marker câteva fire acolo unde erau anumite goluri astfel încât aspectul să fie unul natural.

MUA: Luminița Ulmămei
Hair: Pearl Luxury

Alejandra: Cum ai ales machiajul ochilor?

Luminița Ulmămei: L-am ales în funcție de trăsăturile feței, culoarea pielii și evenimentul modelului. Consider că unui ten ușor bronzat, ochi de culoare căprui/negri, nuanțele pamântii/aurii evidențiază foarte frumos trăsăturile, iar rezultatul final fiind unul cât mai natural și de efect.

Alejandra: Cum ai ales machiajul genelor?

Luminița Ulmămei: Machiajul genelor l-am ales în funcție de forma ochilor. Am dorit să creez un efect de alungire al acestora.

Alejandra: Ce sfaturi ai pentru un MUA aflat la început de drum? 

Luminița Ulmămei: Fă ceea ce te face fericit, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Luminița Ulmămei
Facebook: Lumi Make-Up Artist

Instagram: @makeup_by_lumi

Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close