Sensy vine la „PodCast cu Alejandra”

Vineri de la ora 19:00 la emisiunea „PodCast cu Alejandra” nu trebuie să o ratați pe Sensy, o prezență remarcabilă în online, creatoare de conținut și fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” de la @kanaldromania !

În prima ediție a emisiunii „PodCast cu Alejandra”, Sensy ne-a vorbit despre secretele unui creator de conținut de succes și totodată ne-a dezvăluit detalii neștiute din spatele emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Cu un număr de aproximativ 200K urmăritori pe Instagram și aproape 500K urmăritori pe TikTok, Sensy a vorbit pentru „PodCast cu Alejandra” despre parcursul ei în mediul online și totodată a dezvăluit câteva dintre strategiile existente în momentul de față în Social Media.

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate.

La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media.

Așadar, vinerea de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea „PodCast cu Alejandra”!

VEZI PodCast cu Alejandra | SENSY | PROMO #PODCAST

Mulțumesc pentru atenție!

VEZI PodCast cu Alejandra | SENSY: „NU AM APELAT NICIODATĂ LA VREUN STILIST” #01 #PODCAST #KANALD

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii PodCastEtichete , , ,
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close