Sensy spune adevărul despre „Bravo, ai stil”: „Am mințit, nu am apelat deloc la niciun stilist”

Nu, nu am apelat deloc la niciun stilist. Am vrut să văd dacă părerea oamenilor este schimbată doar prin simplul fapt că eu am stilist și se pare că da, așa a fost„.

În cadrul emisiunii „PodCast cu Alejandra”, realizată de Alexandra Putanu, Sensy, fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” și creatoare de conținut în Social Media  a vorbit în exclusivitate despre experiența „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Aceasta a declarat pentru „PodCast cu Alejandra” că în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D a mințit atunci când a anunțat că a început să colaboreze cu un stilist: „Nu, nu am apelat deloc la niciun stilist. Am vrut să văd dacă părerea oamenilor este schimbată doar prin simplul fapt că eu am stilist și se pare că da, așa a fost. Aceasta a fost singura strategie pe care am folosit-o în emisiune„, a precizat ea.

Sensy a povestit că a recurs la această metodă pentru a vedea dacă aprecierile publicului pot fi schimbate de opiniile juraților. „Eu obișnuiam să postez pozele cu ținutele înainte de a se difuza emisiunea, cu câteva ore, iar de cele mai multe ori ținuta mea era apreciată de oameni, primeam numai comentarii pozitive despre ținută. După ce s-a difuzat emisiunea, ca de obicei eu eram pe ultimul loc al clasamentului, nu primeam deloc „Bravo, ai stil” de la jurați, și astfel am remarcat că aceiași oameni care acum două ore (înainte de emisiune) spuneau că le place ținuta mea, au șters comentariile inițiale și ACEIAȘI OAMENI au scris: „Sensy, ești praf, n-ai stil, du-te acasă”. Am vrut să mint că mi-am luat stilist pentru a vedea dacă asta schimbă cu ceva aprecierile pentru ținutele mele. Și mi-a ieșit”, a declarat vedeta Kanal D.

Întrebată despre cum a fost pentru ea această trecere din online în televiziune, Sensy a răspuns: „Cele două domenii sunt la polii opuși. Online-ul nu are treabă cu TV-ul. Bravo celor care le pot face pe ambele. Recunosc că sunt om de online. Nu știu dacă voi lăsa online-ul pentru televiziune”.

Înainte de „Bravo, ai stil” Sensy avea trac de camerele de televiziune

„Când am acceptat să particip la „Bravo, ai stil” eu aveam de a vorbi în public și mai ales în fața unor camere de filmat. Acum 3 luni aveam o frică, nu puteam să vorbesc. „Bravo, ai stil” m-a scăpat de niște frici foarte importante pentru viitorul meu. Mi-a luat foarte mult să mă acomodez în mediul de tv. Cred că mai bine de 3 săptămâni tremuram, nu știam ce să spun. Mă blocam. Poate tu nu mă înțelegi pentru că ești de atâta timp pe tv și online și vorbești foarte cursiv, dar eu mă blocam și lumea nu înțelegea: „Cum pe online poți să fii atât de dezinvoltă iar aici nu mai vorbesti?”. Asta se întâmpla pentru că aveam un trac, care ușor-ușor mi-a trecut. Dacă te uiți la evoluția mea o să vezi că am început să vorbesc din ce în ce mai mult. O altă diferență ar fi că în online doresc să mă afișez doar în ipostazele bune, doar atunci când sunt fericită. Fac asta pentru că nu vreau să îi încarc pe oameni cu energii negative. Pe TV nu aveam cum să ascund asta pentru că noi filmam ore întregi. În spatele telefonului pot să fac ce vreau eu, mă filmez când doresc”, a mai precizat Sensy.

Potrivit rezultatelor din primele gale ale emisiunii „Bravo, ai stil”, Sensy a fost a doua cea mai votată concurentă, iar acest rezultat a fost un șoc chiar și pentru ea: „La mine a fost un șoc. Știam că sunt votată și mai știam că am o comunitate imensă, dar nu știam că sunt atât de uniți, la modul că s-au făcut grupuri speciale pentru mine de a mă susține și de a mă salva. Atunci când am anunțat că vreau să părăsesc competiția urmăritorii mei au fost mai strânși, mai închegați. Nu am cum să le mulțumesc pentru asta. Am fost și eu uimită și sunt recunoscătoare”, a declarat fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.

De ce nu a vrut Sensy să colaboreze cu un stilist?

„La „Bravo, ai stil” îmi doream să ajung de foarte mult timp, însă având un job clasic nu îmi permiteam să lipsesc sau să îmi dau demisia. Așa a fost să fie. Eu la „Bravo, ai stil” mi-am dorit să arăt cine sunt eu. Era simplu să îmi iau un stilist. Acum dacă mă întrebi cred că regret pentru că era mai simplu și psihic poate treceam mai ușor prin această competiție. Mi-a fost foarte greu pentru că era multă muncă. Oricât aș ști eu să mă îmbrac, eu nu am ochiul și cunoștințele unui stilist. N-am cum să ajung niciodată la nivelul unui stilist. Dacă luăm în calcul și galele unde trebuia ca pe lângă ținute să gândesc și un moment artistic, a fost foarte greu. O echipă de stiliști m-ar fi ajutat mult mai mult, însă asta înseamnă că n-aș mai fi fost eu. Poate că am greșit cu chestia asta, sau poate nu, chiar nu știu. Având în vedere că eu am mai colaborat cu diferite brand-uri anterior am spus că îmi va fi foarte ușor să fac rost de ținute. Când am ajuns în emisiune mi-am dat seama că nu este atât de ușor. Sunt brand-uri care nu vor să colaboreze cu emisiunea pentru că au avut experiențe mai puțin plăcute în sezoanele trecute. Eu nu am știut acest lucru și dintr-o listă de câteva sute de brand-uri am ajuns să lucrez cu zece, ceea ce este foarte puțin„, a vorbit Sensy pentru „PodCast cu Alejandra”.

Întrebată de Alejandra dacă o colaborare cu un stilist i-ar fi putut aduce mai multe șanse în competiție, Sensy a declarat: „Când am acceptat să vin la „Bravo, ai stil” gândul meu nu a fost să câștig. Pentru mine important era să fiu acolo și să mă privească oamenii exact așa cum sunt eu”.

PodCast cu Alejandra | SENSY: ”NU AM APELAT NICIODATĂ LA VREUN STILIST” #01 #PODCAST #KANALD

VEZI PE YOUTUBE

În prima ediție a emisiunii „PodCast cu Alejandra”, Sensy a vorbit despre secretele unui creator de conținut de succes și totodată a dezvăluit detalii neștiute din spatele emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Cu un număr de aproximativ 200K urmăritori pe Instagram și aproape 500K urmăritori pe TikTok, vedeta Kanal D a vorbit pentru „PodCast cu Alejandra” despre parcursul ei în mediul online și totodată a dezvăluit câteva dintre strategiile existente în momentul de față în Social Media.

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate.

La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media.

(C) & (P) 2021 PodCast cu Alejandra

Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile. Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să nu încărcați sau să repostați acest conținut pe canalul dvs.

Dreptul de preluare directă sau indirectă în presa scrisă a declarațiilor oferite în cadrul emisiunii „PodCast cu Alejandra” este permis doar cu menționarea sursei, numele realizatorului și includerea link-ului video de pe YouTube. (https://youtu.be/xG8O8JTEQSU)

Categorii PodCastEtichete , , ,
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close