Styling by Sînziana Rădulescu | Ce ținute purtăm anul acesta de Crăciun

Bine ați revenit pe Blogul Alejandrei!

În articolul de săptămâna aceasta am discutat cu Sînziana Rădulescu, consultant de stil vestimentar, care a vorbit pentru Blogul Alejandrei despre ținutele pe care le putem purta în perioada sărbătorilor.

Alejandra: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Sînziana Rădulescu: Crăciunul este despre familie, brad, acasă și multe luminițe. Crăciunul este roșu, verde și auriu la mine. Cred că sunt deja zece ani în care bradul este împodobit doar cu roșu, doar cu auriu sau o combinație între cele două. Nu mă pot îndura să schimb cu alte culori.

Alejandra: Care sunt piesele care nu ar trebui să ne lipsească de Crăciun?

Sînziana Rădulescu: Din punct de vedere vestimentar, pentru Crăciun eu îmi imaginez un pulover pufos și colorat. O fustă cu paiete. Și cam atât. Aaa, era să uit! Și o pereche nouă de pijamale cu specific crăciunistic, bineînțeles. Anul asta de exemplu, mi-am propus să port haine normale (adică nu tricouri cu mesaje de Crăciun sau pulovere cu teme specifice) și o pereche de cercei cu tema de Crăciun :).

Alejandra: Ce ținute sau materiale nu ar trebui să purtam niciodată de Crăciun?

Sînziana Rădulescu: Hmm, nu avem interzis la materiale, dar poate dantela nu e neapărat o țesătură potrivită pentru sezonul rece. În rest, avem liber la materiale și culori.

Alejandra: Ce se poartă anul acesta de Crăciun, față de anul trecut?

Sînziana Rădulescu: Culorile. Cât mai multe și cât mai turbate. Anul acesta avem foarte mult mov și indigo, portocaliu și roz, albastru tare și verde în toate nuanțele. Avem de unde alege, asta e sigur!

IDEI DE ȚINUTE DE CRĂCIUN

1. Tricou cu Moș Crăciun, fustă și cizme argintii

Sînziana Rădulescu: Aici totul a pornit de la tricoul special de sărbători. Am gândit ținuta pentru o seară specială, de exemplu, de Revelion. Și cizmele și fusta sunt ideale pentru o seară festivă, iar tricoul cumințește puțin întreaga ținută. O duce într-o zonă mai jucăușă, nu neapărat elegantă. Cizmele le-aș păstra doar pentru noapte de Revelion :).

2. Rochie albastră metalizată, cercei și cizme argintii

Sînziana Rădulescu: Aici mergem într-o zonă clară de eveniment de seară, de petrecere. Materialul rochiei este foarte potrivit pentru Revelion, când vrem să strălucim cu adevărat. Cerceii și cizmele sunt din aceeași poveste, cu sclipiri argintii, potrivite cu albastrul rochiei. Acest material l-aș păstra doar pentru ocazii festive, sau ieșit în club.

3. Pulover roșu auriu și fustă crem aurie cu șosete crem

Sînziana Rădulescu: O combinație reușită pentru ziua de Crăciun, comodă, pentru revederea cu rudele. Materiale pufoase și ușor de suportat pe piele. Șosetele au fost alese special pentru a sta fară papuci la bunici sau părinți acasă. Materialele pot fi purtate lejer și cu alte ocazii.

4. Fustă roșie, curea neagra cu pulover alb scurt

Sînziana Rădulescu: Culorile vin de la costumul lui Moș Crăciun. Am vrut să creez ideea de Craciuniță, dar nu ceva foarte evident. Combinația negru cu roșu este destul de tare, dar adăugând albul crem se îndulcește imediat situația și se creează o atmosferă relaxată.

Alejandra: Sunt materiale care se pot purta doar de sărbători?

Sînziana Rădulescu: Din punctul meu de vedere, nu. Fiecare material, combinat în doza potrivită poate fi purtat la diverse evenimente sau cu alte ocazii. Paietele de exemplu. se pot purta și în timpul zilei, la birou, cu blugi și sacou.

HAIRSTYLE

Sînziana Rădulescu: Coafura este clar ceva foarte lejer, care se poate face și acasă fara prea mult stres. Părul este proaspăt spălat, și aranjat doar cu uscătorul pentru a-i da volum

MAKE UP

Sînziana Rădulescu: Machiajul a fost ales în concordanță cu luminile folosite la decorarea de sărbători. Este o culoare puternică, în contrast cu hainele în general. Se potrivește foarte bine pentru un party de seară, mai puțin la masa de Crăciun în familie.

Craciun Fericit și cu stil!!

Sînziana Rădulescu – Personal Style Fairy 

www.sinzianaradulescu.ro

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Outfit
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close