Nicolle Popescu vine la „PodCast cu Alejandra”

În ediția a treia a emisiunii „PodCast cu Alejandra” o avem ca invitată pe actrița Nicolle Popescu, co-protagonista celui mai de succes serial românesc de la începutul anilor 2000. După cei 16 ani de la lansarea serialului „Lacrimi de iubire”, Nicolle a vorbit în premieră despre povestea rolului personajului Maia.

Așadar, vineri de la ora 19:00 nu trebuie să o ratați pe minunata Nicolle Popescu, mult îndrăgita actriță a anilor 2000, în prezent psiholog de succes.

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi  propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de  specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate.

La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața  invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri  curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune  sau Social Media.  

Așadar, vinerea de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea „PodCast cu Alejandra”!

____________________________________

(C) & (P) 2021 Podcast cu Alejandra

Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile. Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să nu încărcați sau să repostați acest conținut pe canalul dvs. Dreptul de preluare directă sau indirectă în presa scrisă a declarațiilor oferite în cadrul emisiunii „PodCast cu Alejandra” este permis doar cu menționarea sursei, numele realizatorului și includerea link-ului video de pe YouTube.

Citește și: https://blogulalejandrei.com/2019/03/31/nicolle/

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii PodCast
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close