Beauty | Gray X-mas Party Make Up by Georgiana Pașculea MUA

Bine ați revenit pe Blogul Alejandrei!

În cadrul rubricii de beauty Georgiana Pașculea MUA ne va vorbi despre X-mas Party Make Up, un machiaj de seară pe care aceasta mi l-a realizat la ediția specială de Crăciun pe care o veți vedea la postul de televiziune Tele7abc în prima seară de Crăciun, pe 25 decembrie.

Despre Gray X-mas Party Make Up

Alejandra: Cum ți-ai început cariera de MUA?
Georgiana Pașculea:
Dorința de a machia am avut-o încă din copilărie. Eram solicitată să machiez prietene, cunoștințe și chiar îmi ieșea. Mi-am îndeplinit visul abia după ce am urmat un curs de bază în anul 2018 la Școala de Make-up Ramona Chiriță. Trainer a fost Andra Alexandra Papacu și de atunci am revenit pentru masterclass-uri.

MUA: Georgiana Pasculea
Hair: Pearl Luxury

Alejandra: Cum și în funcție de ce criterii ai ales machiajul „Gray X-mas Party”?
Georgiana Pașculea:
Gray X-mas Party este un tip de machiaj potrivit pentru petrecerea din seara de Crăciun. Un astfel de look va atrage cu siguranță atenția tuturor. Criteriul primordial în realizarea acestui tip de machiaj este nuanța ochilor. Ochii verzi vor fi complimentați de nuanțe bogate de violet și de griuri în tonuri foarte închise. Pentru ochii căprui pot fi folosite culori puternice și glitter, iar pentru cei albaștri un smokey eyes în nuanțe de auriu.


Alejandra: Care au fost pașii urmați pentru realizarea acestui tip de machiaj?

Georgiana Pașculea: Machiajul este un act artistic, o exprimare a imaginației noastre, însă este foarte important să ținem cont de câteva etape în realizarea lui. Una dintre cele mai importante etape este pregătirea tenului prin demachiere, tonifiere și hidratare. În funcție de problemele tenului se aplică fondul de ten și anticearcănul/corectorul. După fondul de ten se aplică pudră translucidă. Pentru machiajul ochilor avem nevoie de o bază de ochi, farduri și de o pudră sau un pad protector sub zona ochilor împotriva pigmenților care ar putea să cadă de pe pleoape. Conturăm sprâncenele fie cu farduri pudră sau cremă în nuanțe naturale. La final conturăm tenul, aplicăm blush-ul, iluminatorul și rujul.


Alejandra: Care a fost durata machiajului?
Georgiana Pașculea:
Durata de execuție diferă. Sunt make-up artiști care machiază în 40 minute și make-up artiști care machiază în 2 ore. Asta nu înseamnă că unul dintre ei nu face machiajul corect, ci modul de lucru și viteza de execuție diferă. Eu ma apropii de cea de-a doua categorie cu o oră și 15 minute.


Alejandra: Pentru cine ai recomanda acest tip de machiaj?
Georgiana Pașculea:
Crăciunul este un moment cu adevărat special, ce merită toată atenția ta, iar acest machiaj este potrivit pentru orice doamnă/domnișoară care își dorește să se simtă deosebită.

MUA: Georgiana Pasculea
Hair: Pearl Luxury

Așadar, pentru a admira machiajul realizat de minunata Georgiana Pașculea vă invit să urmăriți ediția specială de Crăciun care se va difuza la postul de televiziune Tele7abc!

Mulțumesc pentru atenție!

MUA: Georgiana Pasculea
Hair: Pearl Luxury

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Georgiana Pașculea MUA
Pagina: https://www.facebook.com/MakeUpGeorgianaPasculea

Cont personal: https://www.facebook.com/sandu.georgiana1

Categorii BeautyEtichete ,
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close