Beauty | Orange Cat Eye Make Up by Luminița Ulmămei

Bine ați revenit pe Blogul Alejandrei!

În articolul de luna aceasta, Luminița Ulmămei, un MUA extraordinar a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei în care a vorbit despre Orange Cat Eye Make Up, un machiaj excepțional pe care aceasta mi l-a realizat.

Cine este Luminița?
„Numele meu este Luminița Ulmămei, am 32 de ani, sunt Make Up Artist certificat din anul 2018, dar pasiunea pentru machiaj o am încă din copilărie. În facultate îmi machiam colegele pentru a merge în club. În anul 2018 m-am hotărât sa renunț la jobul dintr-o multinațională din dorința de a învața și practica cât mai mult pasiunea pentru machiaj. Astfel, am urmat un curs de baza, apoi am participat la multe Masterclass-uri și cursuri de perfecționare. Sunt foarte mândră de tot ce am realizat până în prezent, ținând cont că în anul 2020 am devenit și mămica. În prezent, pe lângă pasiunea pentru machiaj este și aceea pentru sprâncene perfecte. În continuare mă documentez, învăț, particip la tot ceea ce ține de domeniul machiajului și al sprâncenelor. Îmi iubesc clientele care îmi calcă pragul, iar entuziasmul acestora la finalul machiajului este cea mai mare satisfacție pentru mine!”, a declarat Luminița pentru Blogul Alejandrei.

MUA & Hair: Luminița Ulmămei

Interviu despre Orange Cat Eye Make Up

Alejandra: Pentru ce tip de eveniment ai realizat acest tip de machiaj?
Luminița Ulmămei: Machiajul poate fi purtat atât la un eveniment de seară cât și la o apariție tv, în funcție de tematică. Am ales să realizez un astfel de machiaj inspirându-mă de luna Decembrie, consider că cele mai gustoase portocale aparțin acestei luni, de aici și culoarea folosită cât și denumirea machiajului. Aceste nuanțe se potrivesc foarte bine tenului măsliniu, ochi căprui, linia de tuș completând foarte bine întreg aspectul ochilor.

Alejandra: Care au fost produsele folosite?
Luminița Ulmămei:
▪️ Pentru machiajul tenului am folosit:
Apa micelară Biderma, loțiune tonică Apiterra, acid hialuronic Ordinary , crema hidtratantă bioderma, bază hidratantă produs coreean, fond de ten cu acoperire medie Estee Lauder, anticearcăn Too Faced, paleta contur Maq Pro, blush BH Cosmetics, paleta contur uscat Nyx Cosmetics, pudră Make-Up Forever și iluminator Inglot.
▪️ Pentru machiajul ochilor:
Ca bază am folosit un tint de la Cailyn Romania, farduri din paleta Bperfect cosmetics , pigment și puțin glitter Ama Pigments. Gel negru de la Inglot, mascara Maybelline, gene false atât banda cât și smocuri de la Splendorshop.
▪️Pentru corectarea sprâncenelor am folosit gelul de fixare de la Benefit și marketul de la Nyx Cosmetics România.
▪️Pentru buze am folosit un creion de la Mac Cosmetics, un ruj de la Sephora și unul de la Boys’n Berries.

MUA & Hair: Luminița Ulmămei

Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?
Luminița Ulmămei: Am conturat buzele cu un creion mai închis apoi am aplicat cele 2 nuanțe de ruj și le-am difuzat.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor?
Luminița Ulmămei: Ca bază am folosit tintul peste care am aplicat fard, pigment, puțin glitter în anumite zone și gel negru pentru realizarea liniei de tuș.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței?
Luminița Ulmămei: Am curățat și hidratat foarte bine tenul cu produsele menționate mai sus, am aplicat fondul de ten și anticearcănul. Am conturat pomeții, fruntea, nasul cu produse cremoase, am aplicat blush, apoi am setat toate aceste produse cu pudră, contur și blush compact, iluminator, aspectul fiind unul foarte armonios.

MUA & Hair: Luminița Ulmămei

Alejandra: Cum ai realizat machiajul genelor?
Luminița Ulmămei: Au fost aplicate pe jumătate de ochi gene bandă ulterior completând cu gene smocuri.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?
Luminița Ulmămei: Le-am setat cu un gel pentru un efect de lifting și am corectat zonele în care nu existau fire de păr cu un marker.

Alejandra: Ce sfaturi ai pentru un MUA aflat la început de drum? 

Luminița Ulmămei: Fă ceea ce te face fericit, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

MUA & Hair: Luminița Ulmămei

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Luminița Ulmămei
Facebook: Lumi Make-Up Artist

Instagram: @makeup_by_lumi

Categorii BeautyEtichete ,
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close