Tele7abc | Alexandra Vlădunică, invitată la „Frumusețe fără secrete” |EP 3

În fiecare sâmbătă vă aduc la Tele7abc emisiunea Frumusețe fără secrete.

Alexandra Putanu (Alejandra) EP 3 Tele7abc_Moment

În a treia ediție a emisiunii, Alexandra Vlădunică, fondatoarea Icon Beauty Studio, ne-a vorbit despre stilizarea și laminarea sprâncenelor și despre secretele unor sprâncene de vis. Totodată, i-am făcut o vizită la salon unde ne-a realizat cele două demonstrații pe care le vom vedea la postul de televiziune Tele7abc.

xandra Putanu (Alejandra) EP 3 Tele7abc_Moment
În fiecare sâmbătă Alexandra Putanu (Alejandra) vă aduce la Tele7abc emisiunea „Frumusețe fără secrete”.

usețe fără secrete Alexandra Putanu (Alejandra) EP 3 Tele7abc_Moment

„Domeniul frumuseții este unul dintre cele mai puternice domenii existente în momentul de față în întreaga lume. Oamenii au început să investească în frumusețe și să apeleze la cât mai multe proceduri de înfrumusețare. Zona de beauty este într-o continuă expansiune. Pentru că în fiecare sezon apar noi proceduri, am ales să realizez o emisiune în care să învățăm secrete și trucuri de înfrumusețare din zona de machiaj, hairstyle și nu numai, utile pentru orice iubitor de beauty. Sâmbătă vă aștept la „Frumusețe fără secrete”, a declarat Alexandra Putanu (Alejandra).

EP 3 Tele7abc_Moment

În cadrul emisiunii ” Frumusețe fără secrete” Alexandra Putanu (Alejandra) va discuta cu specialiști în frumusețe despre ultimele tendințe, proceduri și tratamente care au apărut în zona de beauty (make up, hairstyle) și totodată va realiza demonstrații pentru procedurile prezentate fie în studioul nostru, la saloanele de înfrumusețare sau la evenimentele de beauty.

Așadar, sâmbăta nu trebuie să ratați emisiunea „Frumusețe fără secrete” prezentată de Alexandra Putanu (Alejandra), care vă va dezvălui ultimele noutăți din tainele frumuseții!

Categorii Tele7abcEtichete , ,
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close