Tele7abc |Emilia Dumitru, invitată la „Frumusețe fără secrete” |EP 10

În ediția cu numărul zece a emisiunii, Emilia Dumitru, designer vestimentar, ne-a vorbit despre conceptul Modalaselva și despre ținutele minunate pe care aceasta le creează.

În ediția cu numărul zece a emisiunii, Emilia Dumitru, designer vestimentar, ne-a vorbit despre conceptul Modalaselva și despre ținutele minunate pe care aceasta le creează.

Beauty 21 iulie_Moment

În fiecare sâmbătă Alexandra Putanu (Alejandra) vă aduce la Tele7abc emisiunea „Frumusețe fără secrete”.

„Domeniul frumuseții este unul dintre cele mai puternice domenii existente în momentul de față în întreaga lume. Oamenii au început să investească în frumusețe și să apeleze la cât mai multe proceduri de înfrumusețare. Zona de beauty este într-o continuă expansiune. Pentru că în fiecare sezon apar noi proceduri, am ales să realizez o emisiune în care să învățăm secrete și trucuri de înfrumusețare din zona de machiaj, hairstyle și nu numai, utile pentru orice iubitor de beauty. Sâmbătă vă aștept la „Frumusețe fără secrete”, a declarat Alexandra Putanu (Alejandra).

Beauty 21 iulieoment

În cadrul emisiunii ” Frumusețe fără secrete” Alexandra Putanu (Alejandra) va discuta cu specialiști în frumusețe despre ultimele tendințe, proceduri și tratamente care au apărut în zona de beauty (make up, hairstyle) și totodată va realiza demonstrații pentru procedurile prezentate fie în studioul nostru, la saloanele de înfrumusețare sau la evenimentele de beauty.

Beauty 21 iulie_HHMoment

Așadar, sâmbăta nu trebuie să ratați emisiunea „Frumusețe fără secrete” prezentată de Alexandra Putanu (Alejandra), care vă va dezvălui ultimele noutăți din tainele frumuseții!

MUA: @andreea_fugaru
Hairstylist: @andreeastancu_hair
Outfit: @modalaselva
Production: @artsma.romania
TV Channel: @tele7abc.ro

 

Categorii Tele7abc
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close