Tele7abc| Andreea Fugaru MUA, invitată la „Frumusețe fără secrete” | EP 9

În ediția cu numărul nouă a emisiunii, Andreea Fugaru MUA a revenit alături de noi, iar de data aceasta ne-a vorbit despre machiajul pigmentat în nuanțe de indigo și totodată ne-a realizat în platou o demonstrație pentru postul de televiziune Tele7abc.

În fiecare sâmbătă Alexandra Putanu (Alejandra) vă aduce la Tele7abc emisiunea „Frumusețe fără secrete”.

„Domeniul frumuseții este unul dintre cele mai puternice domenii existente în momentul de față în întreaga lume. Oamenii au început să investească în frumusețe și să apeleze la cât mai multe proceduri de înfrumusețare. Zona de beauty este într-o continuă expansiune. Pentru că în fiecare sezon apar noi proceduri, am ales să realizez o emisiune în care să învățăm secrete și trucuri de înfrumusețare din zona de machiaj, hairstyle și nu numai, utile pentru orice iubitor de beauty. Sâmbătă vă aștept la „Frumusețe fără secrete”, a declarat Alexandra Putanu (Alejandra).

Frumusețe fără secrete Alexandra Putanu (Alejandra EP 9 Tele7abc_Moment

În cadrul emisiunii ” Frumusețe fără secrete” Alexandra Putanu (Alejandra) va discuta cu specialiști în frumusețe despre ultimele tendințe, proceduri și tratamente care au apărut în zona de beauty (make up, hairstyle) și totodată va realiza demonstrații pentru procedurile prezentate fie în studioul nostru, la saloanele de înfrumusețare sau la evenimentele de beauty.

ndra Putanu (Alejandra) EP 9 Tele7abc_Moment

Așadar, sâmbăta nu trebuie să ratați emisiunea „Frumusețe fără secrete” prezentată de Alexandra Putanu (Alejandra), care vă va dezvălui ultimele noutăți din tainele frumuseții!

Categorii Tele7abc
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close