Lavinia Stoica vine la „PodCast cu Alejandra”!

În ediția cu numărul 7 a emisiunii PodCast cu Alejandra ne întâlnim cu actrița Lavinia Stoica, cunoscută de public pentru rolul Sofiei din sitcom-ul Trăsniții, serial de comedie difuzat de PRIMA TV în perioada 2003-2020. Lavinia a vorbit la PodCast cu Alejandra despre afacerea pe care o deține în domeniul skincare, dar și despre proiectul pe care îl are cu Trupa Sabotorii.

Așadar, vineri nu trebuie să o ratați pe Lavinia Stoica!

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate.

La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media.

Așadar, vinerea de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea „PodCast cu Alejandra”!

🎧 Stream Audio: https://anchor.fm/podcast-cu-alejandra

🎧 Google Podcast: https://podcastsmanager.google.com/u/1/show?hl=ro&show=show%3AfDJcWPucjS6keOoODaGIMw

Categorii PodCast
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close