Beauty | CANDY MAKE UP by Annia Resteanu

Annia Resteanu, un MUA extraordinar, a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei în care a vorbit despre cum se realizează corect un CANDY MAKE UP de senzație!

CINE ESTE Annia?

Annia Resteanu: Wooow…aici ar fi destul de multe de spus, dar cred că mă voi rezuma la a spune că ANNIA este un Makeup Artist extrem de pasionat de tot de însemnă frumusețe. Sunt pasionată de makeup de foarte multă vreme, iar de puțin timp am decis să cultiv acest hobby și să arăt și celorlalți ce înseamnă acesta pentru mine. Consider că makeup-ul reprezintă mai mult decât o față frumosă. Reprezintă o stare de spirit, un vibe feminin și seducător. Am descoperit aceste lucruri în timp ce mă machiam pe mine și mi s-au confirmat și alături de modelele pe care le-am machiat de-a lungul timpului. Ai văzut vreodată cât de mult se schimbă o femeie după machiaj? Și nu mă refer, aici, la chipul ei și atât. Mă refer la mimică, la gesturi, la vibe. Și mersul îi este schimbat atunci când pleacă de la machiaj, față de atunci când a venit. Pentru o femeie, să se simtă frumoasă este extrem de important. Asta o face să se simtă mai încrezătoare și mai puternică, îi schimbă complet starea și o ajută să-și redescopere forța interioară. Asta reprezintă pentru mine Make up-ul: redescoperirea feminității, a frumuseții pe care cu toții o deținem, în diferite forme, dar pe care cu toții, fără excepție, o deținem.

DESPRE CANDY MAKE UP


Alejandra: Cum ai gândit machiajul „Candy Makeup”?


Annia Resteanu:
Simplu! Atunci când modelul mă lasa pe mine să aleg tipul de machiaj  pe care sa îl fac, mă las ghidată de vibe-ul pe care simt ca îl are persoana din fața mea. În cazul tău, am văzut o fată atât gingașă si energică încât mintea mea a spus clar: CULOARE! Și asta am facut. Am abandonat pentru o oră paletele cu nuanțe nude și am îmbinat culori îndraznete pentru a crea un machiaj super colorat pe care mie îmi place să îl numesc Candy Makeup, tocmai pentru că mă duce cu gândul la bomboanele acelea colorate.

Alejandra: Care au fost pașii pe care i-ai urmat pentru realizarea acestui tip de Make Up?


Annia Resteanu:
Pașii au fost cei pe care ar trebui să îi urmăm cu toții în realizarea unui machiaj corect: demachiere, tonifiere, hidratare, aplicarea bazei și apoi frenezia creativității :))

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor și ce produse de make up ai folosit?

Annia Resteanu: Machiajul ochilor l-am început cu aplicarea unei nuante mai deschise de roz, pe care l-am intensificat ulterior în colțul extern al ochilului cu una dintre nuanțele mele preferate din paleta Norvina – ABH (este vorba despre nuanța B3). Pe pleoapa superioară am aplicat apoi acest albastru sidefat tot din aceeași paletă (B1), iar în colțul intern am plusat cu un auriu intens (chocolate gold din paleta cu același nume de la Too Faced) pentru un plus de dramatism. Un mic truc la care apelez aproape de fiecare dată, este ca la finalul machiajului ochilor, dar înainte de a aplica mascara, adaug puțin dermatograf negru (o linie foarte fina, aproape insesizabilă) pentru a crea un efect de gene mai voluminoase. Apoi mascara and this is it!

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței și ce produse ai utilizat?


Annia Resteanu: După aplicarea bazei, care este extrem de importantă, am adăugat puțin anticearcăn sub ochi, corector pentru a acoperi mici imperfecțiuni ale tenul, după care fondul de ten (toate acestea de la brand-ul de produse profesionale Paese). Toate acestea le-am fixat cu o pudră pulbere translucidă (ce poartă tot eticheta Paese) și apoi un strop de culoare: contouring, blush și iluminator (Paleta Lolita – Cupio).

 
Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?


Annia Resteanu: Machiajul buzelor a fost realizat cu produsele mele preferate pentru buze de la NYX: creion contur și un ruj mat (soft matte lip cream – nuanța Cannes). Aș vrea să punctez aici că este foarte importantă hidratarea. Atunci când hidratez tenul modelului pe care îl am la machiaj, ofer foarte multă atenție și buzelor. Aplic balsam intens hidratant la începutul machiajului, astfel încât atunci când ajung la machiajul buzelor să nu mă confrunt cu buze uscate, cu aspect neplăcut. Un alt obicei amuzant pe care îl am și pe care modelele mele pot să îl confirme, este că atunci când intră în atelierul meu, le ofer un pahar mare cu apă plată și le bat la cap pe parcursul întregii proceduri să bea cât mai multă apă :))) Știm cu toții că hidratarea începe din interior și buzele sunt primele care ne arată dacă clienta/modelul din fața noastră a consumat suficiente lichide, iar partea tristă….niciun ruj nu se așează bine pe buze deshidratate.


Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?

Annia Resteanu: Pentru fixarea sprâncenelor am aplicat ceară de fixare, iar ulterior am aplicat un creion potrivit nuaței sprâncenelor modelului doar pentru a umple golurile. Și aici aș vrea să amintesc tuturor iubitorilor de makeup să se rezume mereu la nuanța naturală a sprâncenelor modelului.  Știu că foarte multe doamne și domnișoare, din dorința de a-și evidenția ochii, folosesc nuanțe mai închise decât cea pe care o au sprâncenele lor.  și nu fac altceva decât să își înăsprească trasăturile și să adauge cel puțin 5 ani la vârsta pe care o au.Sfatul meu este să renunțați la acest obicei, căci nu vă face cinste. DELOC.

Alejandra: Unde te putem contacta pentru viitoare colaborări?


Annia Resteanu: Pentru colaborări mă puteți contacta prin DM (direct message) pe Instagram la adresa @anamaria.resteanu. Și tot aici puteți urmări look-urile pe care le creez, recomandările sau review-urile sincere pe care le postez.  (kisses)

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close