Beauty | PURPLE SMOKEY EYES by Luminița Ulmămei MUA

Luminița Ulmămei, un MUA extraordinar de talentat, a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei.ro, în care a vorbit despre cum se poate realiza în mod corect un Purple Smokey Eyes Make Up.

PURPLE SMOKEY EYES MAKE UP

Alejandra: Cum ai gândit machiajul PURPLE SMOKEY EYES MAKE UP?

Luminița Ulmămei: Am considerat ca este o culoare care ți se potrivește foarte bine, am ținut cont și de vestimentație, de culoarea ochilor și am dorit să integrez puțin și Pantone, aceasta fiind și culoarea anului 2022.

Alejandra: Care au fost pașii urmați pentru realizarea acestui tip de make up?
Luminița Ulmămei: Corecția sprâncenelor, machiajul ochilor, pregătirea tenului, machiajul tenului și machiajul buzelor

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor?
Luminița Ulmămei: Am aplicat o baza cremoasă colorată care să ajute la intensitatea fardului, mi-am dorit să nu fie un smokey colorat prea simplu așa ca am adăugat puțin pigment și glitter, am conturat ochiul mai intens și am aplicat gene false individuale.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?
Luminița Ulmămei: Machiajul ochilor fiind destul de intens, am considerat că buzele trebuie să aibă un aspect mai natural, așa că am optat pentru o nuanță de nude.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței?
Luminița Ulmămei: Degresarea tenului, hidratarea lui, aplicarea unei baze hidratante, dar care să ofere și rezistență acestuia. Am aplicat un fond de ten cu acoperire medie, am realizat corecția feței, apoi aplicarea iluminatorului și blush-ului au completat foarte frumos întregul aspect al corecției, toate acestea fiind fixate cu pudră pentru un aspect frumos și o rezistență mare.

Alejandra: De ce ai ales să aplici gene individuale ?
Luminița Ulmămei: Am optat să aplic genele individuale deoarece consider ca oferă un aspect mult mai natural, pot să obțin un efect alungit și diferit al ochiului față de genele bandă, sunt mult mai comode pentru persoana care le poartă. Genele individuale sunt preferatele mele.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?
Luminița Ulmămei: Corectarea sprâncenelor am preferat să o fac cât mai natural. Astfel am fixat și direcționat firele de păr cu un gel destinat aranjării acestora, urmând sa umplu golurile existente cu un marker.

Machiajul superb realizat de Luminița Ulmămei poate fi admirat în cadrul emisiunii PodCast cu Alejandra!

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Luminița Ulmămei
Facebook: Lumi Make-Up Artist

Instagram: @makeup_by_lumi

Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close