Beauty | SPRING Eyeliner MakeUp by Georgiana Stoica

Georgiana Stoica, un MUA extraordinar, a vorbit pentru Blogul Alejandrei despre SPRING Eyeliner MakeUp, un machiaj de primăvară realizat cu linii de tuș.

Cine este Georgiana Stoica?

Bună, numele meu este Georgiana Stoica și sunt MakeUp Artist de 7 ani. Pasiunea pentru makeup o am încă din adolescenta, din perioada în care făceam parte dintr-un ansamblu de dansuri populare și era necesar să ne machiem pentru spectacole sau concursuri. Chiar daca machiajele pe care le făceam în acea perioada nu erau wow, însemnând un ruj roșu, mascara și puțin blush, aveam un motiv bun pentru a explora aceasta pasiune. De-a lungul timpului îmi machiam prietenele sau surorile, însă eram la stadiul de amator. Aveam noțiuni din aceasta ramura, însă simțeam că lipsește ceva, trebuia să îmi confirm daca ceea ce fac este corect sau daca este nevoie să adaug etape, de aceea în urma cu 7 ani am decis să urmez un curs de makeup artist. Datorita scolii de makeup pe care am ales-o, a urmat o perioada cu evenimente la care am luat parte, realizând machiajele fotomedelelor, printre care: Fashion Tv, InfoFashion Festival, colaborare cu emisiuni Tv, etc. Deoarece este un sector în care întotdeauna trebuie să ramai conectat la ce este în trend, de fiecare data când am ocazia urmez cursuri de perfecționare și masterclass-uri.

Alejandra: Cum ai gândit machiajul SPRING Eyeliner MakeUp?

Georgiana Stoica: De fiecare data când aleg să realizez un makeup, țin cont de dorință modelului/clientei. Fetele îmi povestesc despre evenimenul la care vor lua parte, ce ținută și accesorii vor purta și în funcție de aceste detalii și de vibe-ul pe care mi-l transmit alegem tipul și culorile pentru makeup. Pentru azi, trăsăturile tale și evenimentul la care vei participa, m-au făcut să aleg acest tip de makeup și anume Spring Eyeliner Makeup. Încă din liceu adoram eyelinerul, însă acum este adus la un alt nivel, o varianta îmbunătățită, prin care reușim, noi, make-up artiștii să realizam și diverse variante de make-up.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței?

Georgiana Stoica: După ce am stabilit tipul de make-up, culorile și intensitatea, trecem la realizarea lui. În mare parte din machiaje, aleg să realizez prima data machiajul ochilor, că apoi să realizez machiajul tenului, aplicarea genelor false și la final machiajul buzelor. Fiecare pas este important și trebuie acordata atenție egala pentru fiecare în parte. Machiez tenul, indiferent dacă doamna/domnișoara îmi spune că a aplicat crema înainte de a ajunge la mine. Fac acest pas deoarece nu știu care este compatibilitatea produsului aplicat cu produsele pe care eu le folosesc. Hidratam tenul cu o crema adecvata tipului de ten, aplicam și o baza de machiaj, le las să acționeze înainte de a aplica fondul de ten, timp în care realizez machiajul sprâncenelor. Revin la ten, cu aplicarea fondului de ten, a anticearcanului, după care fixez totul cu pudra. În continuare realizez contouringul fetei, cu produsele speciale, iar apoi revin cu blush-ul și iluminatorul.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor?

Georgiana Stoica: Și pentru machiajul ochilor avem nevoie de o baza, pe care o alegem în funcție de tipul de makeup și de pleoape. După aplicarea bazei, continui cu fardul și iluminatorul, pe pleoapa superioara, iar apoi trasez renumita line de tuș, pe care o adaptez în funcție de forma ochiului și de efectul pe care doresc să îl creez. Culorile alese sunt marouri, închise și deschise, astfel încât să creez umbre, iar pentru iluminare aleg un fard ușor sidefat, aplicat pe mijlocul ploapei mobile și pe arcada. Urmează aplicarea genelor false, de obicei aleg genele smocuri, deoarece pot contura și da forme diferite, iar în machiajul de fata, aleg să alungesc și mai mult ochiul, aplicând doar pe partea superioara a coltului extern. Folosesc un adeziv special, care vă rezista fară probleme până la demachiere. Pentru un plus de culoare și pentru că tocmai ce a venit primăvara, aleg să aplic pe conjunctiva un strop de culoare. Am ales verdele deoarece m-am inspirat din revenirea la viață a naturii, când totul capătă culori de un verde intens. La final aplic mascara pentru unirea genelor false cu cele naturale.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?

Georgiana Stoica: Fiecare parte este importantă, iar acum am ajuns la machiajul buzelor. Aleg conturarea lor într-o nuanță de maro închis, iar pe interior vin cu o nuanță mai deschisa, totul să fie în ton cu machiajul ochilor. Blenduiesc foarte bine culorile, astfel încât rezultatul să fie unul plăcut. Pe final, verific că totul să fie în regulă, aplic spray-ul de fixare pe întreg tenul și suntem gata de petrecere !!!

Alejandra: Unde te putem găsi pentru viitoare colaborări?

Georgiana Stoica: Vă aștept pe pagina mea de Instagram @georgyana_makeupartist sau Facebook https://www.facebook.com/georgiana.art.makeup/ pentru a-mi vedea machiajele pe care le realizez, iar pentru colaborări nu ezitați să mă contactați ! Vă mulțumesc !!!

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Georgiana Stoica MUA

Facebook: https://www.facebook.com/georgiana.art.makeup/

Instagram: https://www.instagram.com/georgyana_makeupartist/

Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close