BEAUTY | BROWN SMOKEY EYES MAKE UP by Georgiana Stoica MUA

Georgiana Stoica MUA a vorbit pentru Blogul Alejandrei.ro despre BROWN SMOKEY EYES MAKE UP, un machiaj extraordinar, realizat în nuanțe de maro.

Georgiana Stoica: Heey!! Mă bucur că ne revedem! De fiecare dată îmi face placere să te machiez.

Alejandra: Cum ai gândit acest tip de machiaj?

Georgiana Stoica: Pot spune că niciodată nu am machiat aceeasi persoana in acelasi mod de mai multe ori. Chiar daca am avut ocazia sa machiez o persoana de foarte multe ori, de fiecare data am ales sa fie diferit. Pentru machiajul de azi am luat in considerare evenimentul la care vei participa si tinuta pe care o vei purta. Astfel am ajuns la Brown make up.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței?

Georgiana Stoica: Am început machiajul cu pregătirea tenului și anume demachiere, tonifiere și hidratare. Aleg cu atenție nuanța fondului de ten, pe care îl aplic cu o pensula prin mișcări circulare și ușor de tapotare, astfel incat sa nu se creeze urme. Concealer-ul pe care il aplic, are o nuanta un pic mai deschisă, pentru a da luminozitate în zona cearcanelor, a bărbiei și pe zona dintre sprancene spre frunte. Setez totul cu pudra, aceasta oferindu-i mai multă rezistență machiajului și totodata un aspect mat tenului. Aplic pudra de contur, blush-ul și iluminatorul pentru a da “ viață “ tenului.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor?

Georgiana Stoica: Pentru machiajul ochilor aplic o bază specială, pentru a-mi oferi intensitate nuanțelor pe care le-am ales să le folosesc. Iluminatorul pe care îl aplic pe arcadă și în colțul intern al ochilui are reflexii aurii, acesta integrându-se perfect în nuanțele de maro alese pentru acest tip de machiaj. Culoarea cea mai închisă o aplic pe pleoapa mobila, iar cu o culoare deschisă difuzez o semiumbra spre iluminator. Pentru o intensitate mai bună, aplic la baza genelor eyeliner negru, pe care îl setez cu un fard negru. Aceeasi pași îi urmez și pe partea inferioară a ochiului. Pentru un plus de conturare și expresivitate aleg aplicarea genelor false. La final aplic mascara pentru unirea genelor false cu cele naturale.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?

Georgiana Stoica: Sprâncenelor aleg să le dau o formă cât mai naturală, de aceea doar le setez cu un gel special, iar apoi trasez fire false acolo unde este necesar, pentru a umple golurile acestora.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?

Georgiana Stoica: Deoarece am ales ca accentul să fie pe zona ochilor, aleg sa machiez buzele in nuante deschise. Astfel, pentru conturare aplic un creion de buze într-o nuanță de maro închis, iar pe interior aplic rujul în nuanța de nude. La final aplic spray-ul fixator pe întreg tenul, pentru a-i oferi machiajului o rezistență mai mare și pentru un finish fresh.

Georgiana Stoica: Îți mulțumesc pentru că ne-am revăzut și te astept cu drag la următoarea ședință de make.up! ♥️ kisses ♥️

Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close