Finalul trilogiei Jurassic World, văzut în IMAX AFI COTROCENI

Marți am fost la finalul trilogiei Jurassic World la @cinemacity_romania @imax din @aficotroceni.

Am așteptat nerăbdătoare să vad concluzia epică a trilogiei Jurassic World, pe care am vizionat-o în cadrul unei avanpremiere speciale de gală marți seară. Am urmărit filmul care încheie seria începută din 2015, Dominația (#Dominion), la IMAX AFI COTROCENI.
https://www.instagram.com/p/CehJO9kLygH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
În sala unde vezi cu 26% mai multă imagine – din cadrul Cinema City AFI Cotroceni – au răsunat puternic răgete de dinozauri uriași și fioroși, care au luat cu asalt ecranul nde s-au derulat veritabile scene de suspans, acțiune și aventuri, care au făcut inima să bată mai intens!

Continuând franciza marca Steven Spielberg, Jurassic Park, noul film ne aduce într-un prezent provocator, după povesea din “Un regat în ruină”.

La patru ani de la acțiunea care se termina cu distrugerea insulei Nublar, acum oamenii trăiesc alături de dinozauri – care vânează în cea mai mare parte a timpului.

Echilibrul este unul fragil și va hotărî, odată pentru totdeauna viitorul omenirii. În rolurile principale revin Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, cărora li se alătură Laura Dern, Jeff Goldblum și Sam Neill.

 

Distribuit de #RoImage în toate cinematografele din țară, filmul va avea avanpremiera pe data de 8 iunie și premiera din 10 iunie 2022, în formatele IMAX, IMAX 3D, 4DX, 3D și VIP.

By @rancommunication

Categorii Fără categorie
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close