Viva! Party 2022 ”VIVA LA VIDA!” | Despre ținuta de pe covorul roșu!

VIVA! la VIDA, motto-ul sub care s-a ținut cea mai tare petrecere a anului a reușit și de data aceasta să aducă puțină culoare vieții noastre, să dansăm, să zâmbim și să ne îmbrățișăm. Ne-au lipsit bucuria revederii și libertatea de a ne distra fără restricții. (Viva.ro)

Peste 2000 de oameni au ales să petreacă împreună o seară magică în grădina Clubului Diplomatic din București la Viva! Party 2022.(Viva.ro)

Numeroase vedete din televiziune, muzică, film și modă au călcat pe covorul roșu de la VIVA! Party 2022. Influenceri, cititori fideli și prieteni au ciocnit un pahar de șampanie și au adus un strop de culoare în peisajul gri al ultimei perioade pe care o traversăm cu toții, implicați fiind direct sau indirect. (Viva.ro)

Clubul Diplomatic din București a fost și de această dată gazda perfectă pentru petrecerea grandioasă pe care VIVA! a organizat-o pe 2 iunie, dress code-ul fiind „colours in your eyes”.(Viva.ro)

Sînziana Rădulescu, consultant de stil vestimentar, a vorbit pentru Blogul Alejandrei.ro despre ținuta pe care am ales să o port la petrecerea Viva! de anul acesta.

Styling by Sînziana Rădulescu

Alejandra: La ce te-ai gândit când ai aflat că dresscode-ul evenimentului este „Colours in your eyes”?

Sînziana Rădulescu: Woow, asta e tema mea preferată. Am vizualizat direct o ținută în culori tari, aproape complementare. Un concept “blocking colors”. Fiind vară, știm cu toții că mergem mai ușor spre hainele colorate, deci e o temă ușor de abordat.

Alejandra: Cum ai ales culorile și ținuta pentru acest eveniment?

Sînziana Rădulescu: M-am dus spre o rochie cu volane pentru că e un model actual și totuși simplu. Culoarea am ales-o împreună în funcție de pigmentație dar și de preferințele personale. Pentru accesorii am căutat ceva în contrast. Așa am ajuns la mov efervescent. Combinația de culori duce cu gândul la o înghețată îndrăzneață.

Dress by Modalaselva

Rochia purată la eveniment este semnată de Emilia Dumitru, un designer vestimentar de top, fondatoarea conceptului Modalaselva, care recent și-a deschis un nou atelier pe Strada Alexandru Philippide din nordul Capitalei pe care trebuie neaparat să îl vizitați.

Make Up by Georgiana Stoica

Machiajul superb a fost efectuat de Georgiana Stoica, un MUA extraordinar, care pentru acest eveniment a optat pentru un MAKE UP cu totul deosebit, alegând să îmi realizeze un Glam MakeUp Look.

Boots by Vanilla Days

Ciocatele mov din piele întoarsă, care au întors toate privirile, au fost luate de pe site-ul de încălțăminte de lux Vanilla Days. Dacă v-au plăcut atât de mult încât doriți să le aveți și voi, le puteți achiziționa chiar de aici.

Bag by Mohito

Pentru a oferi contrastul dintre mov și verde deschis, am ales să port o poșetă de la Mohito care să fie tot de culoare mov.

Acestea au fost piesele care au creat outfit-ul pentru evenimentul Viva! Party 2022 VIVA LA VIDA!

În încheiere, doresc să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să realizez acest outfit superb!

Styling: @sinzianaradulescu.ro

MUA: @georgyana_makeupartist

Dress: @modalaselva

Bag: @mohitofashion

Boots: @vanilladays.ro

Citește și: https://blogulalejandrei.com/2021/09/10/viva-party-2021la-grande-bellezzatinuta-de-pe-covorul-rosu/

Mulțumesc pentru atenție!

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii EvenimenteEtichete ,
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close