PodCast cu Alejandra🎙a ajuns la SEZONUL 3!

PodCast cu Alejandra🎙revine pe canalul meu de YouTube!

Începând de vineri, 8 iulie emisiunea PodCast cu Alejandra by Alexandra Putanu, produsă de Alin Ciorecan | CIORECAN MEDIA, va debuta cu un nou sezon filmat într-o locație nouă. Nu trebuie să ratați SEZONUL 3 din PodCast cu Alejandra 🎙!

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate.

La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media.

Așadar, vinerea de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea „PodCast cu Alejandra”!


(C) & (P) 2021 Podcast cu Alejandra

Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile. Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să nu încărcați sau să repostați acest conținut pe canalul dvs. Dreptul de preluare directă sau indirectă în presa scrisă a declarațiilor oferite în cadrul emisiunii „PodCast cu Alejandra” este permis doar cu menționarea sursei, numele realizatorului și includerea link-ului video de pe YouTube.

Publicitate
Categorii PodCast
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close