Cum a fost la The Dandy Run 2022 – Pedalăm Cu Stil

Sâmbăta aceasta a avut loc cea de-a 12-a ediție a evenimentului „The Dandy Run – Pedalăm cu stil”, eveniment care i-a reunit pe toți iubitorii de biciclete și totodată pe cei pasionații de fashion, care au luat cu asalt bulevardele Bucureștiului printr-o plimbare urbană cu bicicleta.

Ediția din acest an a avut un succes extraordinar, iar eu mă bucur tare mult că am avut ocazia de a fi partener media al acestui eveniment.

Cea de-a 12-a ediție The Dandy Run a avut loc, sâmbătă, 16 iulie 2022, începând cu orele 20:00 în fața Palatului CEC, deoarece am pedalat cu stil pe Calea Victoriei în cele mai cool outfituri, în cadrul proiectului “Străzi deschise – București, Promenadă Urbană”, organizat de Primăria Capitalei.

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicletă, dar atenție…Este o plimbare în stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureștiului în cele mai prezentabile costume & fuste de cycling și pedalam printre atracțiile iconice ale capitalei.

Dress code: WHITE’

“The Dandy Run” – ediția a 12-a – este un eveniment selectat în cadrul apelului deschis de proiecte pentru „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”, organizat de Primăria Capitalei prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București cu sprijinul operatorilor zonali: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Municipiului București și Proedus – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

Parteneri: Men’s Cave
Parteneri media: LaVitaEVelo.ro / FPM / HaiSaCunosti / VIPStyle.ro / Famost / PodcastCuAlejandra / PresaInBlugi / WithLoveChristian / TheRomanianStyle / StupArt / TheHype.ro /

Pentru informații suplimetare puteți contacta:
evenimente.stup@gmail.com

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close