Cum a fost White Party A List Magazine de la Cluj

A List Magazine a mutat zilele acestea distracția la Cluj, locul în care am petrecut alături de invitații noștri la cea de-a doua petrecere a revistei– White Party. Invitații s-au conformat dress-code-ului și o mare de alb a inundat ballroom-ul de la Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca, din Parcul Central, potrivit alistmagazine.ro.

Ținute care mai de care mai ingenioase, accesorizate cu pofta de distracție au marcat cea de-a doua petrecere consecutivă A List Magazine de la Untold. (alistmagazine.ro)

Andi Moisescu a fost, ca de obicei, un DJ impecabil și a strâns lumea pe ringul de dans cu muzica sa, chiar dacă era dupa-amiază; dar tonul a fost dat de Andreea Esca, cea care a făcut un număr de dans de excepție cu Pavel Bartoș, deghizat în Ramon, personajul filmului pe care urmează să-l lanseze. Alături de ei, pe ring, au intrat și Alexia Eram, care a făcut pereche cu fostul ei profesor de dans, Mihai Petre, dar și Corina Caragea, care a dansat cu regizorul Jesús del Cerro, potrivit alistmagazine.ro.

Printre invitații care au fost prezenți la eveniment se numără vedete, personalități social media (Amalia Enache, Emil Rengle, Paula Herlo, Codin Maticiuc, Sânziana Negru, Mihaela Bilic etc) și alți colaboratori ai revistei.

Categorii Evenimente
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close