FASHION | Ce ținute am purtat la festivalurile din 2022!

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

Trebuie să recunosc că spre deosebire de anii trecuți vara aceasta m-am declarat fana festivalurilor din România.

Fie că magia festivalului m-a adus la Arena Națională, unde a avut loc Saga, în parcul Izvor din Capitală, unde s-a ținut Nostalgia, la mare, la Neversea sau tocmai în Transilvania, la Untold, locația nu a contat pentru a mă distra și am petrecut cum nu se poate mai bine, în ținute cât mai spectaculoase.

Ce ținute am purtat la festivalurile din 2022

1. SAGA

Sezonul festivalurilor a început cu SAGA, festival care a avut loc la începutul lunii iunie pe Arena Națională din București.

Pentru acest festival am ales să port o rochie roz tip polo împreună cu bocanci roz cu talpă groasă, alături de o jacketă din denim de culoare mov. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o poșetă mov-lila din piele de crocodil.

2. NOSTALGIA

Pentru Nostalgia am ales să port o ținută cât mai simplă, care să amintească de nostalgia clipelor de demult. Prin urmare, am optat pentru o fustă din denim albastru alături de un tricou alb, o ținută numai bună pentru un Karaoke Party la care nu am mai fost de ani întregi. Întregul outfitul pentru festivalul care a avut loc la sfârșitul lunii iunie în Parcul Izvor din Capitală a fost accesorizat cu o poșetă albă din piele.

La Nostalgia mi-am amintit de piese și de momente frumoase care au făcut istorie în trecut. Mi-a plăcut foarte mult la Nostalgia și prin urmare, deja mi-am luat bilet pentru anul viitor!

3. NEVERSEA

Neversea, festivalul de la malul mării care a avut loc în luna iulie în Constanța a fost unul cu totul special. La un asemenea eveniment, am ales să port un machiaj aparte, realizat la Retro Future Babe.

În prima seară de festival am purtat o bluză din plasă alături de o pălărie și de  leggings negri scurți.

În a doua zi de Neversea am ales să port o rochie roz bombon cu fermoar în față.

În ultima seară,  la festivalul din Constanța am optat pentru o fustă din denim albastru închis alături de un top negru.

4. UNTOLD

Dacă m-ați întreba care a fost festivalul care mi-a plăcut cel mai mult, cu siguranță UNTOLD ar fi răspunsul. UNTOLD a fost magic!

DAY 1

Prima ținută pe care am purtat-o la festivalul de la începutul lunii august a fost una cu totul deosebită. De data aceasta, am optat pentru un styling în care să am părul blond și un make up cu glitter argintiu. În ceea ce privește ținuta, am ales să port o bustieră neagră alături de pantaloni scurți și de o centură tot de culoare neagră. Întreaga ținută a fost accesorizată cu bocanci negri.

DAY 2

Ținuta pe care am purtat-o în cea de-a doua zi de UNTOLD a respectat în totalitate tematica evenimentul „Luna”. De data aceasta am ales să am părul roșu închis, cu breton și totodată am optat pentru un machiaj format din glitter, pietricele și cristale argintii, care mi-au acoperit fața. De asemenea, sclipiciul care mi-a acoperit pieptul i-a dat outfitului meu un efect WOW. În ceea ce privește ținuta, am mers și de această dată culoarea neagră, unde am ales să port o bustieră și o fustă scurtă din piele de aceeași culoare.

DAY 3

În ziua a treia am purtat un top din pietricele aurii de la ExtraBabes, alături de o pereche de blugi scurți. Pentru acest outfit am optat pentru peruca Atena de la Belher.

DAY 4

În ultima zi am ales să port un top din pene negre, alături de o fustă neagră din piele. De data aceasta, la partea de hairstyle, am optat pentru o coadă împletită cu sclipici.

Așadar, acestea au fost outfiturile pe care le-am purtat la festivalurile la care am fost vara aceasta. Ție care ținută ți-a plăcut cel mai mult?

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Outfit
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close