ANNIVERSARY EVENT VLOG cu Alejandra 🎙 | PHOTOS „2K SUBSCRIBERS PARTY” | EP.21

În episodul cu nr. 21 din ANNIVERSARY VLOG cu Alejandra🎙 am realizat un colaj cu cele mai reușite fotografii și imagini de la petrecerea de 2K ABONAȚI, care a avut loc pe 30 august, de Sfântul Alexandru la Moxy Bucharest Old Town.

Pe 30 AUGUST, de Sfântul Alexandru, cu ocazia zilei de onomastică a Alexandrei, emisiunea „PodCast cu Alejandra 🎙by Alexandra Putanu” a celebrat atingerea pragului de 2K SUBSCRIBERS printr-un eveniment organizat la Moxy Bucharest Old Town.

Deși inițial petrecerea era intitulată „PodCast cu Alejandra 🎙by Alexandra Putanu – 1K SUBSCRIBERS PARTY”, între timp cifrele s-au schimbat iar Alexandra a ajuns la numărul de 2K abonați pe canalul ei de YouTube.

Printre invitații prezenți la eveniment s-au numărat influencerii Gabriel Mg & Johnny Mars, creatoarea de conținut Liana Alexandra, solistul SAVE (Stelian Savu), psiholog Nicolle Popescu, Alina Maria MUA, fotograful Codruț Andrei (Photos by Codruț), Gina & Cristian Dudu, Annia Resteanu MUA, Georgiana Pașculea MUA, Elena Pantofaru, creatoarea de modă Emilia Dumitru (Modalaselva), artista Ana Von Laff, Nicoleta Roman, Mihai Alexandru Simion (ARTSMA), Raluca Găină, fotograful Alexandru Pavalache (Fotografiescu) și videograful Alin Ciorecan (Ciorecan Media).

Evenimentul a avut loc la Moxy Bucharest Old Town, un local superb din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Machiajul și coafura Alexandrei au fost realizate de către Alina Maria MUA, un MAKE UP artist extraordinar de talentat. Alina Maria a ales să îi facă Alexandrei un make up din nuanțe de albastru care să se potrivească perfect cu întregul outfit.În ceea ce privește partea de păr, aceasta a optat pentru un Hollywood Waves Look, cu pietricele strălucitoare în partea dreaptă.

Ținuta purtată de Alexandra la petrecerea de 2K ABONAȚI a fost una cu totul exclusivistă. Ea a optat pentru un top din pene și o fustă de culoare baby blue din colecția Modalaselva by Emilia Dumitru.

De asemenea, ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cercei cu franjuri din cristale argintii de la Nissa, iar în picioare sărbătorita a ales să poarte sandale argintii cu pietricele fine.

Fotografii evenimentului au fost Photos by Codrut (@codrut_photography), care s-a ocupat de fotografiile pentru ședința foto specială, și Fotografiescu (@alexandru.pavalache), care s-a ocupat de partea de fotografii pe tot parcursul evenimentului.

De partea de video s-a ocupat CIORECAN MEDIA, care a imortalizat fiecare moment important din cadrul petrecerii. De asemenea, dacă vă întrebați cine a realizat invitația superbă pentru eveniment, să știți că Alin a fost.

Toate fotografiile de la eveniment pot fi văzute pe pagina de Facebook în albumul PodCast cu Alejandra – 2K SUBSCRIBERS PARTY, iar materialele video vor fi postate pe canalul meu de YouTube.

Anul acesta emisiunea „PodCast cu Alejandra 🎙by Alexandra Putanu” a fost nominalizată la categoria BEST PODCASTS în cadrul DIGITAL DIVAS AWARDS 2022. Nu este singura nominalizare a Alexandrei de anul acesta. Ea a mai fost nominalizată și la cateogriile BEST LIFESTYLE BLOGGER (unde a participat cu Blogul Alejandrei) și RISING STARS IN FASHION & BEAUTY ON INSTAGRAM (unde a participat cu contul ei de Instagram @alexandraputanu).

Powered by: @modalaselva, @ciorecanmedia, @alexandru.pavalache, @alinamaria.mua, @codrut_photography, @moxybucharestoldtown

Blogul Alejandrei: https://blogulalejandrei.com/2022/08/31/podcast-cu-alejandra-2k-subscribers-party/

În luna august am lansat pe canalul meu de YouTube o nouă emisiune de tip LIFESTYLE VLOG, în care vă voi prezenta activitățile din zona de beauty, fashion, wellness, health din viața mea. Totodată, în cadrul emisiunii vă voi lua cu mine la ședințe foto, filmări, evenimente, emisiuni și diferite activități.

Așadar, nu trebuie să ratați LIFESTYLE VLOGs cu Alejandra 🎙, numai pe canalul meu de YouTube!

Realizator: Alexandra Putanu (Alejandra)
Facebook: https://www.facebook.com/putanu.alexandra
Instagram:
@alexandraputanu, https://www.instagram.com/alexandraputanu,
@blogulalejandrei.ro, https://www.instagram.com/blogulalejandrei.ro
YouTube: https://www.youtube.com/c/AlexandraPutanu
TikTok: https://www.tiktok.com/@alexandraputanu
Website: Blogul Alejandrei, https://blogulalejandrei.com/
Contact: alexandraputanu16@gmail.com

MUA&HAIR: Alina Maria MUA
Instagram: https://www.instagram.com/alinamaria.mua/, https://www.instagram.com/mariadonescu.makeup/
Facebook: https://www.facebook.com/alina.maria.14661261

Video 1: Fotografiescu
Instagram: https://www.instagram.com/alexandru.pavalache
Facebook: https://www.facebook.com/fotografescu.ro
Website: https://fotografiescu.ro/

Dress: Modalaselva by Emilia Dumitru
Instagram: https: //www.instagram.com/modalaselva
Facebook: https://www.facebook.com/romania.modalaselva

Locație: Moxy Bucharest Old Town
Facebook: https://www.facebook.com/MoxyBucharest
Instagram: https://www.instagram.com/moxybucharestoldtown/
Website: https://www.eventsbymoxy.com/

Categorii LIFESTYLE VLOG, Vlogging
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close